Сорочка Clawgear Mk.II Combat Shirt OD 40 Olive Drab (9953)

Сорочка Clawgear Mk.II Combat Shirt OD 40 Olive Drab (9953)

Продавець:Eagle

4.1/5  ( 36 оцінок )

3 381

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Бойова сорочка для носіння під бронежилетом в умовах жаркого клімату дозволяє простіше переносити спеку в повній бойовій викладці. Це високоякісна і високотехнологічна сорочка відрізняється тим, що потоотводящая частина, яка стикається з тулубом при термічному впливі не плавиться і не прилипає до шкіри, а просто обвуглюється. Це досягається завдяки використанню спеціальної тканини на основі кордуры і бавовни. Ліктьова зона посилена і присутня можливість установки налокітники. Плечова зона виконана за безшовної технології. Шви посилені. Блискавки YKK. Все в цій сорочці виконано так, щоб вона прослужила максимально довго.
 
Продукцію компанії Clawgear створюють, використовуючи самі останні інновації і технології. Функціональність моделей, вибрані матеріали, технології виробництва, проводяться тестування, контроль якості на всіх етапах виробництва, аж до упаковки, всі ці моменти виправдовують очікування споживача, коли він отримує відмінний товар від Clawgear. Це допомагає випускати на ринок вироби, продумані до останніх дрібниць.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами