Тактичні рукавиці Armored Claw Kevlar Olive Size M

Тактичні рукавиці Armored Claw Kevlar Olive Size M

Продавець:Active Service

5/5  ( 27 оцінок )

1 718

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 

Високоякісні тактичні рукавички від польського виробника Armored Claw, що відносяться до серії спорядження підвищеної міцності Heavy Duty Ready. Мають подовжену конструкцію, прикривають не лише долоню, але, частково, і передпліччя; надягнувши манжету на рукав, можна гарантовано забезпечити повний захист для рук. Позиціонуються як максимально міцне та довговічне спорядження: за твердженнями виробника, "нова пара вам знадобиться лише у тому випадку, якщо ви загубили стару".

 

Головна конструктивна особливість даної моделі очевидна вже з назви: основним матеріалом, що використано у конструкції, є арамідне волокно Kevlar® від DuPont®. Воно не проводити електричного струму, є вогнестійким і не реагує з хімічними розчинниками, а головне — чудово протидіє порізам та розривам при контактах з ножами, скляними уламками та іншими гострими предметами. Ці властивості будуть корисні як на природі, так і при ремонті та обслуговуванні механізмів.

 

Інший основний матеріал, використаний в конструкції — натуральна шкіра з внутрішньої сторони. Вона забезпечує надійний хват і в тієї ж годину зручність при тонких операціях, завдяки м'яким якості та невеликій товщині. При цьому місця, де висока ймовірність травм, підсилено додатковим шаром шкіри і наповнювачем зі спіненого полімеру. Навколо великого пальця та в місці його з'єднання єднання з вказівним розташовано підсилені вставки з гумі. А з зовнішнього боку долоні, на рівні кісточок, встановлено м'яка яку шкіряну вставку.

 

Нагадаємо, усі тактичні рукавички Armored Claw створені з розрахунком на найвибагливіших користувачів — як цивільних, так і військових та правоохоронців. У рукавицях Armored Claw застосовуються такі матеріали, як кевлар, Nomex, Dynetex та Schoeller Keptrotec. Завдяки цьому у модельному ряду можна знайте вогнестійкі, порізостійкі та посилені вироби під найрізноманітніші потреби. Багато моделей мають захисні та посилені вставки, зокрема, на зап'ястку та кісточках, що гарантує максимальний захист від травм.

 

Більшість рукавичок Armored Claw сумісні з сенсорними екранами смартфонів, планшетів і т. п. Загалом же цей бренд пропонує вироби найрізноманітнішого призначення, що підходять не лише для страйкболу, але й для повноцінного застосування на полі бою.

 

Матеріа лі: 70% Kevlar DuPont™, 25% теляча шкіра, 2% вставки зі спіненого полімеру, 2% Спандекс, 1% гума EVA.

Вага: 105 г

Колір: olive drab

 

 

Характеристики

Розмір
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами