Ніж Ganzo G7331-BK чорний (2015-11-24) (G7331-BK)

Довжина клинка, мм
  • 91

Ніж Ganzo G7331-BK чорний (2015-11-24) (G7331-BK)

Колір: Темно-сірий

Продавець:ВІХА

4.7/5  ( 357 оцінок )

700

Немає в наявності

1

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Ganzo G7331-BK чорний (2015-11-24) (G7331-BK) створений спеціально для людей, які часто проводять вільний час за містом. Це рибалки, туристи, мандрівники. Тому ніж для них наділений тими якостями, які роблять його зручним і несприйнятливим до примх погоди. Основний матеріал ножа — нержавіюча сталь, з якої виготовлений клинок. Це марка 440С — сплав високої якості і середньої вартості. Його твердість виробники оцінюють в межах 58 HRC.

Ніж з такого металу стійкий до появи іржі навіть тоді, коли у його власника немає можливості ретельно стежити за чистотою і сухістю клинка. Хоча, звичайно, мінімальний догляд йому необхідний. Крім того, сталь 440С досить просто заточується і добре зберігає ріжучу кромку гострою. Тому клинок завдовжки 9.1 см зручно використовувати для всіх основних видів робіт, актуальних під час поїздок на природу. Його товщина — 0.33 див. Поверхню леза гладка, але оброблена методом Stone Wash, а тому виглядає майже матовою. Отвір, що знаходиться в клініці ближче до рукоятці служить шпеньком.

Сама рукоятка виконана з пластику високої міцності G10. Він має композитну структуру і дуже довговічний в експлуатації. На поверхню рукоятки крім звичайної накатки завдано ще і більш великий декоративний візерунок «короїд». З одного боку рукоятки закріплена кліпса з нержавійки, яка виконує роль страховки при перенесенні ножа в кишені або ж служить для його закріплення на ремені.

Безпека використання ножа забезпечує замок Axis. Він не дає клинку змінити положення, коли ніж відкритий або закритий. Цей механізм є одним з найбільш надійних серед використовуваних в сучасній ножовий промисловості.

Ножі супроводжують людину протягом всього його життя. Особливо потрібно це знаряддя тим, хто опинився за містом. На риболовлі, на полюванні або в звичайному поході мати ніж – це необхідність, без нього ніяк не обійтися. Щоб приготувати їжу, поставити намет, полагодити зламалися речі, знадобиться гарний ніж. Ganzo відмінно справляється з усіма поставленими завданнями і є незамінним предметом для туриста, мисливця і грибника.

Ganzo – це китайський бренд, який прославився на весь світ. Він з'явився більше двох десятків років тому. Спочатку це був нечисленний колектив фахівців, рухомих ідеєю створення першокласних ножових примірників за доступною вартості.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.3
Довжина клинка, мм
  • 91
Матеріал ручки
  • Склотекстоліт G10
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».