Ніж складаний Firebird FH21-BK Чорний

Код:  143972236
Матеріал клинка

Ніж складаний Firebird FH21-BK Чорний

Код:  143972236

Колір: Чорний

Немає в наявності

1 250

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Невеликий, але практичний ніж Firebird FH21 однаково зручно використовувати як в поїздці на рибалку або пікнік, як і для виконання будь-якої повсякденної роботи. Загальна довжина даної моделі становить 197 мм. З них на клинок припадає 86 мм. Лезо ножа зроблена з твердої полунержавеющей стали D2. Цей сплав має твердість порядку 60HRC, що дозволяє зробленим з нього натиснув довгий час тримати дуже гостру заточку. У той же час, добавка в метал нікелю і хрому суттєво підвищує його стійкість іржавіння. Лезо ножа гладко заточене і має форму Drop point.На поверхні металу видно невеликі поперечні риски, залишені шліфуванням методом сатінірованія.Нож Firebird FH21 підійде для виконання самих різних работ.А особливу міцність йому додає той факт, що товщина клинка досягає 3,5 мм. Проте, ця модель не призначена для відкривання банок з консервами і виконання інших нехарактерних для ножів видів робіт.

Рукоятка ножа зроблена максимально зручною для тривалої роботи з інструментом. Вона отримала стриманість сучасний дизайн. Накладки для ручки зроблені з композитного склопластику G10. У даній моделі вони можуть бути пофарбованими в чорний, сірий або оливково-зелений колір. Поверхня рукоятки тире текстурная і додатково прикрашена кількома желобками. Завдяки цьому ніж не буде прослизати навіть в мокрих долонях. Передбачили виробники і отвір для кріплення темляка.

Робота з ножем Firebird FH21 не варто побоюватися, що він може раптово скластися. Цьому перешкоджає встановлені замок Liner lock. Він створений таким чином, що сталева пластина автоматично впирається в п'яту клинка відразу ж після його повного відкриття. Щоб скласти ніж, користувачеві буде потрібно відсунути цю пластину в сторону вручну.

Вага моделі Firebird FH21 становить 69,5 м

Особливості:

  • зручний кишеньковий формат;
  • вбудований замок Liner lock для безпечного використання;
  • форма клинка є універсальною: Drop point;
  • довжина леза становить 87 мм;
  • надійний клинок завтовшки 3,5 мм;
  • заточка ножа зроблена гладкою;
  • матеріал клинка - сталь D2;
  • для ножа обрана фінішна шліфовка методом сатинирования;
  • накладки для виготовлення рукоятки виконані з G10;
  • ніж важить 96,5 г.

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 60 HRC
Тип замка
  • Liner lock
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 5

  • Євгеній Федотов
    Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO. Колір: Зелений

    Купив місяць тому, гострий із заводу, приємна механіка, плашки змазані маслом із заводу, щоб не ржавіли. Сталь D2 ржавіє якщо не мити і сушити після використання, вийшов з ситуації травлінням в хлорному залізі, після чого став матовий і сірий.

    Переваги:
    Приємна механіка, тверда сталь, легкий.
    Недоліки:
    Сталь не нержавійка по факту.
  • Дмитрий
    Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO. Колір: Зелений

    Беру уже второй такой нож у этих ребят. Отправляют в день заказа, товар качественный. Нож просто бомба за свои деньги, особенно сейчас по акции. При своих небольших габаритах режущая кромка клинка по ощущениям чуть больше чем на крысе (можете посмотреть на фото). Это делает его отличным ножом на EDC. Да, сталь D2 ржавеет при ненадлежащем уходе. Но люди которые берут эту сталь для города однозначно не пожалеют о своем выборе, так как при обычных городских потребностях его почти не надо даже подводить, настолько хорошо он держит заточку! Думаю что он поселился у меня на кармане надолго и не скоро другой нож сможет его оттуда потеснить. Могу его рекомендовать тем кто будет за ним следить и держать его сухим и чистым - не пожалеете! Всем остальным лучше покупать victorinox, так как на моей памяти была ржавой сталь 420, 440 и aus-8, а виксы никогда!

    Переваги:
    Маленький и лёгкий, металл D2,
    Недоліки:
    Не обнаружил
  • Мартин Пелех
    Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO. Колір: Зелений

    Прекрасний ніж , і підтримка на висоті
    Попався брак поміняли без проблем

    Переваги:
    Хороший гострий ніж з топовою механікою
    Недоліки:
    Немає
Дивитися усі відгуки до товару →

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».