Ніж складаний Ganzo G707 (довжина: 205мм, лезо: 86мм)

13 відгуків Код:  150248176
Матеріал клинка

Ніж складаний Ganzo G707 (довжина: 205мм, лезо: 86мм)

13 відгуків Код:  150248176

Продавець:ua-club

4.7/5  ( 123 оцінок )

920

Є в наявності

142

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Складаний ніж Ganzo G707 має оригінальну списоподібну форму клинка, зручно лежить в руці. Клинок виготовлений з якісної високоякісної нержавіючої сталі 440С з відмінним показником твердості (58-60 HRC). Рукоять ножа виконана з алюмінію, має вставки декорировнные під дерево.

Ganzo G707 має замок типу Button Lock - для відкриття ножа досить натиснути на кнопку і лезо вилітає під дією пружини. Закриття ножа здійснюється вручну - досить натиснути на кнопку і скласти лезо до клацання. На рукояті ножа є кліпса, що дозволяє зручно розташувати ніж у кишені або на ремені для перенесення.

Даний ніж знайде застосування як на природі, риболовлі, у поході, так і в повсякденному житті. За рахунок стильного зовнішнього вигляду і присутності всіх елементів якісної продукції Ganzo, дана модель ножа буде чудовим подарунком!

Цей ніж є побутовим і до категорії холодної зброї не відноситься!

Характеристики

Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Алюміній
  • Дерево
Загальна довжина, мм
  • 205
Тип замка
  • Button lock (Plunge lock, кнопковий)
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 13

  • Александр Салата
    Відгук від покупця. Продавець: ua-club

    Хоть по внешнему виду понятно, что к холодному оружию не относится - все-таки хотелось бы получать вместе с ножом сертификат. А еще лучше, чтобы продавец приложил ссылку на пдф-ник к отзыву.

    Где-то читал, что наличие чека о покупке свидетельствует о том, что изделие не требует никаких разрешительных документов...

    Переваги:
    Хоршо заточен. Нет люфтов. Можно разобрать
  • Мария
    Відгук від покупця. Продавець: ua-club

    Спасибо большое, нож пришел очень быстро) он просто шикарный, и очень приятная цена

    Переваги:
    Удобный
    Недоліки:
    Нету
  • Дима Егоров
    Відгук від покупця. Продавець: ua-club

    добрый день, нож получил, спасибо, но он пришёл без сертификата, что он не относится к холодному оружию, большая просьба скинуть на почту, или свяжитесь со мной в личном кабинете

Доступно ще 10 відгук(ів) до цього товару

Дивитися всі відгуки

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».