Ніж складаний SPYDERCO Para-Military С81 (довжина: 21.0 см, лезо: 8.7 см), чорний

4 відгуки Код:  150249695
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 87

Ніж складаний SPYDERCO Para-Military С81 (довжина: 21.0 см, лезо: 8.7 см), чорний

4 відгуки Код:  150249695

Продавець:ua-club

4.7/5  ( 123 оцінок )

596

Немає в наявності

9

Гарантія. 14 днів гарантії від продавця Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

SPYDERCO Para-Military це один з найбільш відомих ножів у світі. Дана модель є найвідомішим ножем компанії Spyderco. Клинок виготовлений з нержавіючої порошкової сталі CPM-S30V. Довжина клинка 87мм, а товщина обуха 3,5 мм, довжина ріжучої кромки 78мм. Клинок SPYDERCO Para-Military має заточку від обуха, що забезпечує ідеальні ріжучі властивості. Зручний чойл для великого пальця надає можливість зручного хвату і робить ідеальним використання.

Порошкова сталь S30V була спеціально розроблена для ножів високої якості. У порівнянні з схожими сталями S60V і S90V має більш низький вміст ванадію, що забезпечує легку обробку і шліфування. Завдяки рівномірному розподілу ванадію, саме ця порошкова сталь дозволяє домогтися дуже тонкого відомості до ріжучої кромки.

Носити ніж SPYDERCO Para-Military можна в кишені, сумці або рюкзаку. Спеціально для кріплення ножа на краю кишені або на поясі виконана кліпса, яку можна переставити під праву або ліву руку. Рукоять зібрана на сталевих лайнерах покритих текстурованому G10. Довжина рукояті 122 мм - ніж зручний абсолютно для будь-якого розміру долоні. Ніж заслужено носить статус одного з найкращих ножів міського типу.

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 87
Загальна довжина, мм
  • 210
Матеріал ручки
  • Склотекстоліт G10
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 4

  • Заболотній Владислав
    Продавець: ua-club

    Задал вопрос о стали, никто так и не ответил... Но если все-таки кто то обратит внимание: "какая сталь у єтого клинка?" Сталь S30V не может стоять так дёшево, перерыв массу информации нашёл 7cr17mov что более мене похоже на правду но хочу узнать от продавцов точную марку стали!

    Переваги:
    У продавцов никакаих
    Недоліки:
    1. Не отвечают на вопросы покупателей.
    2. Продают реплики, выдавая их за оригинал.
  • Олексій Василюк
    Продавець: ua-club

    Классно продавец розетку подставляет! Не стідно подделками торгавать? Даже китайці так не делают

  • Артем Панин
    Продавець: ua-club

    Как вам не стыдно? Спайдерко с такой сталью за такие копейки? Это же реплика и явно из какой-нибудь пластилиновой стали. Хоть бы подписали, что это подделка.

Дивитися всі відгуки до товару у продавця →

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».