Ніж складаний Ganzo G734 (довжина 210мм, лезо: 89мм, сатин), помаранчевий

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 89

Ніж складаний Ganzo G734 (довжина 210мм, лезо: 89мм, сатин), помаранчевий

Продавець:ua-club

4.7/5  ( 117 оцінок )

580

Немає в наявності

1

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Одна з найбільш затребуваних функціональних інструментів – це складаний ніж Ganzo G734. Функціональний складаний ніж Ganzo G734 має 4 забарвлення, завдяки яким кожен користувач зможе підібрати собі інструмент, що поєднується з його стилем повсякденного одягу або віддаючи перевагу якомусь окремо відтінку. Дана модель складного ножа від компанії Ganzo підійде для будь-якої поїздки на природу, або навіть впоратися з домашніми завданнями.

Клинок ножа виконаний із сталі 440С, яка є дуже якісним сплавом, стійкого до утворення іржі, тобто підійде для використання рибалками і з легкістю впорається з ситуаціями підвищеної вологості. Твердість сталі за шкалою Роквелла складає 58 одиниць по Роквеллу, і за рахунок чого забезпечується чудова стійкість до ударів і заощадження кромки клинка гострої протягом довго часу. Ріжуча кромка ножа – пряма, що робить її універсальною і дуже практичною, так як дозволяє різати практично будь-які матеріали. Біля основи клинка є спеціальний отвір дозволяють виконувати відкривання за допомогою однієї руки.

Рукоятка ножа Ganzo G734 має міцну сталеву раму, яка зовні прикрашена кольоровими накладками. Для фіксації клинка у відкритому положенні застосований замок Liner Lock.

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 89
Матеріал ручки
  • Склотекстоліт G10
Загальна довжина, мм
  • 210
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».