Ніж складаний Ganzo G7492 (довжина: 205мм, лезо: 87мм, сатин), чорний

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 87

Ніж складаний Ganzo G7492 (довжина: 205мм, лезо: 87мм, сатин), чорний

Продавець:ua-club

4.7/5  ( 117 оцінок )

593

Немає в наявності

3

Гарантія. 14 днів гарантії від продавця Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Складні ножі є на сьогоднішній день звичними інструментами та їх вибір на тлі конкуренції безлічі фірм надзвичайно великий. Однією з достатньо конкурентно здатних компанія є китайський бренд Виробника, який почав свою діяльність близько 10 років тому і широко розвивається досі. Для своїх інструментів бренд використовує високоякісні матеріали, часто для клинків використовується нержавіюча сталь підвищеної твердості марки 440С, що володіє всіма необхідними вимогами для того щоб клинок був міцним і надійним.

Оптимальна довжина клинка в співвідношенні з його загальною довжиною дають можливість без проблем носити його в кишені одягу і не особливо відчуваючи його. Ніж також оснащений сталевий кліпсою і отвором для кріплення темляка.

Модель G7492 ідеально підходить в якості щоденного атрибута. Його невелика вага і компактні габаритні розміри роблять його відповідною моделлю на кожен день. Стильне рішення в трьох варіантах рукояті розширює рамки уявлення і дозволяє вибрати кишеньковий ніж на свій смак. Наш інтернет магазин з радістю представляє вам великий асортимент всіх необхідних по догляду за ножами аксесуарів, таких як скріпки, підвіски та багато інших. Ножі вимагають особливого догляду, завдяки якому ножі прослужать довше і якісніше.

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 87
Матеріал ручки
  • Склотекстоліт G10
Загальна довжина, мм
  • 205
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».