Ніж складаний Ontario Utilitac 2 Tactical JPT-3R (довжина: 200 мм, лезо: 89мм), чорний 8902

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 89

Ніж складаний Ontario Utilitac 2 Tactical JPT-3R (довжина: 200 мм, лезо: 89мм), чорний 8902

Продавець:ua-club

4.7/5  ( 120 оцінок )

1 334

Немає в наявності

1

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модель представленого ножа Ontario Utilitac II JPT-3R є розробкою знаменитого майстра зарекомендував себе в ножовому моделюванні та виготовленні Мел Пардью. Представлена модель ножа є модифікацією раніше представленого складного ножа для щоденного використання - це Ontario Utilitac II JPT-3S. Основним і мабуть відчутним відмінністю між моделями компанії Ontario, є різні рукояті, які пристосовані для індивідуального застосування, що допоможе кожному користувачеві особисто вибрати підходящий і зручний хват. Мел Пардью прославлений своїми роботами, які отримали визнання на великій кількості виставок на міжнародному ринку, величезної кількості конференцій і тисячі форумах. Моделі винаходів Мела отримали популярність у всьому світі. Також ножі які були винайдені під ім'ям Пардью ставали переможцями в номінаціях, яким були присвоєні безліч нагород і призів на ножовому шоу "Blade Show".

Змодельована модель була виготовлена для того передбачити різні варіанти утримання рукоятки в долоні, тим самим підвищуючи ефективність у застосуванні. Маючи правильні, невеликі габаритні розміри, що дозволить використовувати ніж як основного й незамінного інструменту на кожен день, так даною моделлю можна доповнити свою колекцію EDC ножів. Основними перевагами даної моделі є його клинок і досить проста, але дуже жорстка конструкція, яка може витримувати великі силові навантаження. Також ніж має сучасну і досить стильну нестандартну форму з посиленим кінчиком, який виконаний з японської марки сталі високої якості - це AUS 8A. Також перевагою ножа є наявність на обуху клинка спеціального упору, яка стане відмінним розширенням наполегливої частини на ножі, за допомогою якої користувач зможе виробляти більш сильний акцент на ніж при активному використанні.

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 89
Загальна довжина, мм
  • 200
Тип замка
  • Liner lock
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».