Ніж складаний автоматичний SOG Spec Elite I Auto Black TiNi (довжина: 196мм, лезо: 86мм)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 86

Ніж складаний автоматичний SOG Spec Elite I Auto Black TiNi (довжина: 196мм, лезо: 86мм)

Продавець:ua-club

4.7/5  ( 117 оцінок )

4 190

Немає в наявності

1

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компактний автоматичний складаний ніж невеликих габаритних розмірів SOG Spec Elite I Auto. Невеликі габаритні розміри дозволяють використовувати його як кишеньковий і ніж для щоденного використання. Абсолютно новий привабливий дизайн поєднує в собі контрастні кольори клинка і матовою рукояті, досить приємною і м'якою на дотик. Клинок виготовлений з високоякісної ножової сталі AUS-8. Кишеньковий складаний ніж оснащений невеликим клинком і виконаний у формі Clip Point, що дозволяє йому виконувати потрібну для Вас роботу. Также в нож встроенная система защиты от случайного открывания или закрывания совмещенный вместе с автоматической системой открывания. Складной нож имеет общую длину в разложенном состоянии 196 мм,а в закрытом 86 мм с совершенно легким весом составляющим 79 граммов. Благодаря таким размерах, его можно легко разместить кармане джинсов, штанов или кармане куртки при этом зафиксировав его за счет клипсы, но также за счет клипсы его можно разместить в Вашем тактическом подсумке на определенный модульный карман. Надати ножу елегантності зможе темляк, який може бути зачеплений за отвір знаходяться в кінці рукояті.

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 86
Матеріал ручки
  • Алюміній
Загальна довжина, мм
  • 196
Тип замка
  • Button lock (Plunge lock, кнопковий)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».