Ніж складаний Skif Plus Funster (довжина: 215мм, лезо: 97мм, чорне), зелений-помаранчевий

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 97

Ніж складаний Skif Plus Funster (довжина: 215мм, лезо: 97мм, чорне), зелений-помаранчевий

Колір: Зелений, Помаранчевий

Продавець:ua-club

4.7/5  ( 117 оцінок )

231

Немає в наявності

17

Гарантія. 14 днів гарантії від продавця Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

SKIF Plus Funster – досить міцний складаний ніж, придатний для виконання різних робочих завдань. Скіф Плюс Фанстер оснащений широким клинком і досить габаритної рукояткою, яка також має свої переваги залежать від розмірів. Клинок має широкі спуски від середини обуха дозволяють виконувати легкий рез будь-яких твердих продуктів або матеріалів. Також додатковою особливістю самого клинка, є розміщені на обуху насічки, придавающие кращої сили натиску для пальців при різанні.

Клинок виготовлений з нержавіючої сталі 3Cr13MoV має досить твердості, щоб протистояти сколів. Також дана сталь має високий вміст хрому, за рахунок якого сталь буде чинити опір утворенню іржі протягом всього експлуатаційного періоду. Використовується фінішне покриття за технологією Blackwash, додатково буде оберігати клинок від пошкоджень і при цьому не створить неприємних відблисків від сонця під час використання. Відкривання ножа виконується із застосуванням плавця за рахунок інтегрованого помічника Assist Openinig,

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 97
Матеріал ручки
  • Алюміній
Додаткові характеристики
  • С клипсой
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».