Ніж складаний Skif Plus Tiger Claw (довжина: 190мм, лезо: 65мм, чорне), сірий

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 65

Ніж складаний Skif Plus Tiger Claw (довжина: 190мм, лезо: 65мм, чорне), сірий

Продавець:ua-club

4.7/5  ( 117 оцінок )

246

Немає в наявності

2

Гарантія. 14 днів гарантії від продавця Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

SKIF Plus Tiger Claw Black – нестандартний по дизайну компанії складаний ніж має вигнуту форму конструкції разом з клинком. Скіф Плюс Тигр з легкістю впоратися з будь-якими завданнями, і допоможе знайти вихід з будь-якої складної ситуації, що робить його придатним для щоденного використання.

Клинок ножа має форму кігті тигра виготовлений з нержавіючої сталі 3Cr13MoV, яка має відмінні позитивні якості, які співставні в співвідношенні ціна-якість. При твердості в 54-56 одиниць по Роквеллу, лезо впорається з різноманітними як силовими, так і ударними навантаженнями, а будь нарізування продуктів, буде схоже з нарізанням олії. За рахунок свого покриття, клинок не відбиває промені сонця, не створюючи відблисків, які можуть заважати під час використання ножа та додатково надає захист від випадкових подряпин. Клинок можна миттєво отримати за допомогою фліппера або шпенька, встановленого симетрично на дві сторони леза.

Міцна сталева рама ножа SKIF Plus Tiger Claw прикрашена двома накладками з довговічного алюмінію, має певний колірний расскрас. Після того як клинок витягнутий з корпусу, його фіксуванням займається замок Liner Lock, у якого чудова швидкість спрацьовування і головне безпека під час роботи.

Кишенькова кліпса є стаціонарною і має клинок вістрям вниз з правого боку кишені, отвір для великого пальця, також може бути використане як отвір для кріплення темляка.

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 65
Матеріал ручки
  • Алюміній
Додаткові характеристики
  • С клипсой
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».