Ніж Ontario Carter 2quared D2 (ON8876)

Код:  151043768
Довжина клинка, мм
  • 90
Матеріал клинка

Ніж Ontario Carter 2quared D2 (ON8876)

Код:  151043768

Немає в наявності

10 498

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Розроблений виробником кастомних ножів Робертом Картером, сином давнього дизайнера Ontario Knife Company Джо Парду (і онука Крейди Парду), Ontario Carter 2quared - це високоякісний складаний ніж, що ідеально підходить для важких умов експлуатації. Оснащений флиппером легко відкривається, надійно фіксується і має цікаву естетику, яка забезпечує дуже ергономічний хват. Надійний 90-милимитровый клинок у формі Sheepsfoot виготовлений з інструментальної сталі D2 з обробкою Black Stonewash. Фрезерованая титанова ручка ергономічно вигнута та розширюється поблизу тыльника для надійного захвату. Це ідеальний EDC, якщо Ваше повсякденне життя більш ніж хардкорних або якщо ви шукаєте щось незвичайне. Ножова компанія Ontario Knife Company родом з провінції Онтаріо, штат Нью-Йорк. Існує з 1889 року і набула широкого розголосу завдяки армійським ножам, офіційно закуповували силовими структурами США. Прикладом такого ножа може служити Ontario SP1 Marine Combat. Також Ontario займається випуском ножів більш широкого призначення: різних складень для щоденного носіння, ножів з фіксованим клинком, столових ножів (серія Old Hickory® Kitchen Cutlery), медичних приладів та інструментів. На сьогоднішній день найбільш відомим ножиком, який став еталоном ножа на кожен день, зразком простоти і надійності є Ontario RAT в народі просто «Щур». У широкому асортименті продуктів від «Ontario Knife Company» будь зуміє для себе відшукати оптимальний варіант ножа і не один, як кажуть, Ножів мало не буває!

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 90
Товщина клинка, мм
  • 3.3
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».