Сумка Nitecore NUP10 щоденна, чорна

Сумка Nitecore NUP10 щоденна, чорна

Продавець:NTR-UA

4.5/5  ( 168 оцінок )

909

Немає в наявності

2

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сумка від дистриб'ютора Nitecore для щоденного використання з великим зовнішній кишенею Nitecore NUP10. При виготовленні використовувалися абсолютно нові матеріали, раніше не використані в сумках даного типу. Вся структура виконана з якісного нейлону Cordura 1000D, він являє собою високоміцним і еластичний нейлон, який забезпечить захист від розриву і зносу. Зовнішній шар тканини має спеціальне покриття, що гарантують чудовий захист від вологи і забруднень. Інноваційна система кріплення 6/12 виготовлена з Hypalon, є заміною стандартної системи Моллі, і використовувалася для зменшення загальної ваги модульної платформи, при тому що з такою платформою функціональність її значно збільшується. Внутрішня частина сумки має достатній об'єм, що дозволяє носити з собою всі важливі комплектуючі, такі як кишенькові ліхтарі та акумулятори до них.

Головними відмінностями від сумки Nitecore NDP10 - є більш розширений зовнішній кишеню, що природно збільшує місце для транспортуються промов і відсутність контактної стрічки Velcro. Відкриття кишень відбувається за допомогою двох бігунків, які спрямовані у різні боки і мають широкі мовами, для більш комфортного відкриття. На зворотному боці розміщена система підвіски, на яку можна зафіксувати як тактичну зброю, так і закріпити входять в комплект нейлонові кріплення для носіння тактовного підсумки на ремені. Також використовується подвійний шар матеріалу на боках і дні конструкцію сумки набагато міцніше і стійкіше.

Характеристики

Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами