Кейс для чищення MTM польовий для чищення та догляду за АК, AR15 (1773.08.62)

Кейс для чищення MTM польовий для чищення та догляду за АК, AR15 (1773.08.62)

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 240 оцінок )

2 350

Немає в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кейс MTM Tactical Range Box це переносний пластиковий центр для чищення та догляду за зброєю сімейства AR. Кейс для чищення зброї MTM Tactical Range Box зі знімним верхнім відділенням під приладдя для чищення і обслуговування зброї. В комплекті спеціальна вставка для установки зброї типу AR15 зі знятим магазином.
Американське підприємство MTM Case-Gard з'явилося на ринку в 60-х роках минулого століття. В момент заснування це був невеликий сімейний бізнес, створений мисливцями, які вирішили самостійно виготовляти аксесуари для полювання. Проте вироби виявилися настільки зручними і функціональними, що швидко завоювали популярність, а бізнес почав розвиватися стрімкими темпами. Сьогодні під брендом MTM Case-Gard можна придбати пластикові кейси під патрони (від портативних сумок до великих ящиків), зручні «валізки» для їжі і медичних препаратів, пристосування для догляду за зброєю, верстати для пристрілки, чистячі засоби кейси для перенесення пістолетів, підставки під мішені, метальники для глиняних тарілок. Основна перевага компанії – оптимальне поєднання «вартість-якість», і це робить продукцію MTM Case-Gard популярною серед мисливців і спортсменів-стрільців різних країн.

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами