Туристичний ніж Ganzo G620b-1 (G620b-1)

21 відгук Код:  157855629
Матеріал клинка

Туристичний ніж Ganzo G620b-1 (G620b-1)

21 відгук Код:  157855629

Колір: Чорний

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 249 оцінок )

330

Немає в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Ganzo G620 — це туристична модель, що володіє чудовими практичними характеристиками. Але також — це стильний ніж виробництва однієї з провідних світових компаній, який стане відмінним подарунком всім шанувальникам активного відпочинку.

Довжина ножа в складеному стані становить 11,5 см, довжина в робочому положенні — 20,5 см. А розмір клинка — 8,8 см завдовжки, 0,3 см завтовшки по обуху. Колір клинка — чорний. По-перше, він незвично і привабливо виглядає, а по-друге, не блікує. Так що, цей ніж буде хорошим варіантом для мисливців. В якості матеріалу для клинка виробники використовували якісну нержавіючу сталь марки 440. Це 1 з найбільш популярних варіантів для ножів, які передбачається часто використовувати.

У даній моделі використовується замок типу Liner lock. Це дуже простий і надійний механізм без зайвих деталей. Він являє собою сталеву притискну пластину, яка в робочому стані впирається в п'яту клинка і фіксує його в 1 положенні.

Для рукоятки ножа Ganzo G620 виробники застосували ударостійку термопластическую смолу ABS. На її внутрішній стороні знаходиться кліпса, за допомогою якої ножа можна прикріпити до ременя.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3
Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Пластик
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 21

  • Tolik
    Відгук від покупця. Продавець: BRO CENTER. Колір: Чорний

    Відправили швидко, хороший вигляд на свої гроші

    Переваги:
    Ціна, мала вага, 440 сталь
    Недоліки:
    Лезо не по центрі, погано заточений

Доступно ще 20 відгук(ів) до цього товару

Дивитися всі відгуки

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».