Складаний ніж Victorinox SKIPPER 0.8593.W942

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 111

Складаний ніж Victorinox SKIPPER 0.8593.W942

Продавець:BLAST

4.3/5  ( 477 оцінок )

2 264

Немає в наявності

2

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Новинка серед швейцарських доладних ножів – це мультитул Victorinox SKIPPER 0.8593.W942, який стане відмінним придбанням для людей з активним способом життя. Модель поєднує фірмову функціональність всіх виробів від Victorinox з інструментами, оптимальними для моряків, рибалок або любителів парусного спорту.

Важливою особливістю моделі можна назвати 18 різноманітних функцій. Серед інструментів передбачені великий ніж з серрейторной заточуванням і системою блокування liner-lock, інструмент для обжиму проводів, невеликі плоскогубці, хрестова викрутка 2,5 мм, голка для в'язання мереж, шило, яке також можна використовувати як кернер. Передбачені також пристосування, які поєднують відразу кілька різних функцій: інструмент для зняття ізоляції поєднаний з відкривачкою і плоскою викруткою 6 мм; консервний ніж - з плоскою викруткою 3 мм. Практичність даній модель доведена до досконалості за допомогою штопора, пінцета, міцного шнурка-паракорд, зубочистки і кільця для ключів. Цей ніж по достоїнству оцінять люди, які хочуть бути готові до будь-яких викликів.

Всі металеві частини виготовлені з якісної нержавіючої сталі, стійкої до деформації та корозії. Незвичайний корпус синій камуфляжного забарвлення зроблений з удароміцного пластика та доповнено емблемою бренду на передній частині. Дана модель має 4-шарову конструкцію з грамотним розміщенням інструментів. Ергономічний дизайн, довжина (111 мм) і вага (197 г) – все це робить її зручною в експлуатації.
Швейцарський бренд Victorinox – це світовий лідер серед виробництва армійських, кишенькових та інших ножів. Ім'я, яке давно стало прозивним для довговічних, якісних і функціональних виробів. А широкий вибір моделей точно знайде ключ до серця свого володаря.

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 111
Матеріал ручки
  • Поліамід
Вага, г
  • 197
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».