Набір Victorinox SWISSCARD Nailcare 0.7240.T21

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 82

Набір Victorinox SWISSCARD Nailcare 0.7240.T21

Колір: Блакитний

Продавець:BLAST

4.3/5  ( 477 оцінок )

2 196

Є в наявності

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Набір Victorinox SWISSCARD Nailcare 0.7240.T21 – це оригінальна альтернатива традиційному кишенькового мультитулу. Компактний набір має формат кредитної карти, що робить його неймовірно зручним у повсякденному експлуатації (вага 26г, параметри: 82 х 54 х 4,5 мм). Помістити комплект функціональних швейцарських приладдя Викторинокс з 13 інструментів, можна в нагрудній кишені, маленькій сумочці, портмоне або органайзері.

Акцентом представленого набору Викторинокс Свисскард є догляд за нігтями, тому в його комплектації зібрані найбільш затребувані в манікюрі і педикюрі приналежності. Головна складова набору – термостійка скляна пилочка для нігтів, яка дозволить легко і швидко, а головне – без найменшої шкоди для нігтьової пластини, надати нігтю бажану форму.

Наступний інструмент, що входить до складу набору, це ножиці, з гладкою заточуванням ріжучої кромки. Таким ножиць під силу впоратися і з кутикулою, і з нігтем. Крім того, їх можна застосовувати для виконання будь-яких побутових завдань (різання тканин, ниток, паперу, картону тощо).
Серед універсальних інструментів можна побачити лінійки (сантиметри та дюйми), які професійному майстру манікюру можуть служити для виміру довжини нарощуваного нігтя або тіпси.

У той же час такі лінійки можуть стати в нагоді в різних видах рукоділля та декоративного мистецтва. У цих та багатьох інших сферах діяльності застосовуються шпилька з нержавіючої сталі і лупа. Крім того, в набір включена зручна кулькова ручка, яка завжди знайде собі застосування і в домашніх умовах, і в офісі, і в далекій подорожі.

До числа засобів, призначених для догляду за собою, відносяться пінцет і зубочистка. А для любителів вручну усувати неполадки різних електронних пристроїв або побутових приладів, в Victorinox SWISSCARD Nailcare представлений цілий набір викруток (3 і 5 мм, а також хрестові викрутки 00-0 і 1-2).
Футляр, поміщає в себе всі перераховані інструменти Викторинокс, володіє своїми перевагами, до числа яких відноситься висока практичність і стійкість до ударів, тиску і багатьом іншим механічним впливам. Ефектний зовнішній вигляд футляр набуває завдяки витонченому, прозоро-блакитного відтінку. Victorinox SWISSCARD Nailcare стане приємним і актуальним подарунком до будь-якого свята!

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 82
Матеріал ручки
  • Пластик
Колір
  • Блакитний
Гарантія
  • Довічна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».