Складаний ніж Victorinox Classic SD 0.6223.941

Код:  161875113
Довжина клинка, мм
  • 58
Матеріал клинка

Складаний ніж Victorinox Classic SD 0.6223.941

Код:  161875113

Колір: Бежевий

Немає в наявності

1 366

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Складаний ніж Classic SD 0.6223.941 – унікальний аксесуар відомої швейцарської компанії Victorinox. Victorinox Classic – це вірний помічник, який виконує кілька функцій одночасно. Представлене виріб створено для любителів тривалих туристичних походів, прихильників активного відпочинку на природі та просто практичних людей, які звикли завжди мати під рукою необхідні особисті приналежності. Основа аксесуара - міцна сталь забезпечує надійність виробу, посилює його функціональність, а також сприяє зручності використання. Цей матеріал відрізняється високою стійкістю до руйнівного впливу зовнішніх факторів, тому Victorinox Classic SD гарантовано прослужить довгі роки, зберігаючи свої первісні властивості протягом усього терміну експлуатації. Крім матеріалу виготовлення, очевидною перевагою Викторинокс SD 0.6223.941 є його багатофункціональність. Конструкція ножа представлена такими додатковими пристроями: манікюрна пилка з очищувачем, пінцет зручної форми, компактні ножиці, гостре лезо, з безпечним висувним механізмом, універсальна зубочистка.

Для зручності перенесення Classic SD 0.6223.941 оснащений кільцем для брелока. Наявність такого елемента конструкції, що дозволяє без праці прикріпити ніж на зв'язці ключів, і завжди мати улюблений аксесуар при собі. Візуально представлена модель здається досить важким і габаритним, особливо, якщо враховувати велику кількість вбудованих функціональних елементів. Тим не менше ніж надзвичайно легкий (до 30 гр.), і не створює найменшого дискомфорту при носінні. Окремої уваги заслуговує дизайн Victorinox Classic. Оформлення корпусу, неодмінно припаде до душі любителям стилю мілітарі. Міцний, двошаровий пластик оформлений на камуфляжными принтами, з переважанням бежевих тонів. Глянсовий блиск поверхні надає додаткову насиченість забарвлення корпусу, підкреслюючи досконалість форми і оригінальне стилістичне рішення. Наша компанія є офіційним дистриб'ютором відомого швейцарського бренду Victorinox, що дає нам право гарантувати 100% оригінальність пропонованих товарів. Купити Викторинокс Classic SD 0.6223.941 з доставкою в будь-яку точку України можна прямо зараз на нашому сайті!

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 58
Матеріал клинка
Колір
  • Бежевий
Гарантія
  • Довічна
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

    Відгуки про товар у інших продавців
  • Александр Семёнов
    Продавець: 4Line. Колір: Сірий

    Можете пожалуйста оставить 1 экземпляр ножа пожалуйста

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image