Складаний ніж Victorinox Alpineer 0.8323

Код:  161875715
Довжина клинка, мм
  • 111
Матеріал клинка

Складаний ніж Victorinox Alpineer 0.8323

Код:  161875715

Немає в наявності

891

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Складаний ніж Victorinox Alpineer 0.8323 став довгоочікуваною новинкою колекції 111 мм мультитула. Основна перевага представленої моделі полягає в надзвичайно простий експлуатації. В основу складаний конструкції ножа закладений механізм Liner lock, який відрізняється своєю практичністю і надійністю, і дуже цінується серед справжніх знавців портативних клинків. Головне завдання liner lock - не дозволяти ножу закриватися самостійно.

Механізм даного типу дозволяє легко і швидко скласти ніж при необхідності. Victorinox Alpineer містить мінімальний комплект інструментів. Тут передбачені тільки найбільш затребувані функції, які регулярно знаходять собі застосування в повсякденному житті: універсальний ніж для виконання широкого ряду побутових робіт, і пінцет зубочистка, а також надійний штопор. Для зручності фіксації на брелоку або зв'язці ключів, на корпусі ножа передбачено сталеве кільце.

Швейцарський ніж Викторинокс Альпинер виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі, яка славиться своєю високою зносостійкістю і невразливістю перед руйнівним впливом зовнішніх факторів. За забезпечення комфорту при використанні клинка відповідає рукоять виконана з міцного нейлону з ефектним матовим покриттям. Сфера застосування аксесуара не обмежена. Виріб може застосовуватися на кухні і в саду або стати вірним супутником у туристичних походах. Купити складаний ніж Victorinox Alpineer можна прямо зараз! Для зручних покупок на сайті призначена форма on-line замовлення. Також зробити бажане придбання можна за вказаним контактним номером телефону.

У нашій компанії представлена тільки 100% оригінальна продукція швейцарського бренду Victorinox. Для кожного виробу дійсна довічна гарантія від виробника. Умови гарантійного обслуговування поширюються виключно на виробничі дефекти ножів. Вади, які стали наслідком недбалого використання мультитула, гарантійними умовами не покриваються.

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 111
Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Поліамід
Колір
  • Червоний
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image