Складаний ніж Victorinox Huntsman 1.3713.T

Код:  161875841
Довжина клинка, мм
  • 91
Матеріал клинка

Складаний ніж Victorinox Huntsman 1.3713.T

Код:  161875841

Колір: Червоний

Немає в наявності

2 196

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Шукайте невеликого розміру ніж для універсальних чоловічих робіт? Тоді Ви його знайшли – Victorinox Huntsman 1.3713.T. Ексклюзивний ніж стане Вашим надійним «іншому» наприклад, вдома або ж в лісі. Універсальна модель з доступною ціною і безліччю функцій, містить 12 головних елементів. Особливістю складного ножа є відмінно різальна пилка довжиною 74 мм. Відповідно пиляє все, що не перевищує її розмір тому можете сміливо її використовувати. До того ж, ексклюзивний інструмент не клинить в деревині, що дуже важливо для роботи. Варто відзначити і такі важливі елементи, як велике і мале леза, які допоможуть Вам впоратися з багатьма завданнями. Приміром, порізати продукти або ж почистити овочі. А за рахунок виключно високоякісного матеріалу, Ваш швейцарський ніж буде служити Вам довгі роки вірою і правдою. Адже, виготовлений з нержавіючої сталі. До того ж має довічну гарантію якості на матеріал і збірку від світового виробника. Безумовно, що такий гарантійний вкладиш Ви отримаєте разом зі своєю покупкою в інтернет-магазині.Адже, в Україні – офіційний представник знаменитого швейцарського виробника Victorinox (Викторинокс).

Розміри: 91 х 27 х 21 (ДхШхВ, мм)

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 91
Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Пластик
Колір
  • Червоний
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

    Відгуки про товар у інших продавців
  • Микола
    Продавець: Gifts & Travel

    Фото можно еще поменьше?

    Переваги:
    Маленький
    Недоліки:
    Но в 1 пиксель не уместился

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».