Складаний ніж Victorinox EXCELSIOR 0.6910

Код:  161876156
Довжина клинка, мм
  • 84
Матеріал клинка

Складаний ніж Victorinox EXCELSIOR 0.6910

Код:  161876156

Немає в наявності

741

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Мінімалізм і лаконічність – це швейцарський складаний ніж Victorinox EXCELSIOR 0.6910. Краще рішення для всіх, хто шукає надійного помічника широкого застосування. Кишеньковий ніж з серії Excelsior – універсальний інструмент як для міста, так і польових умов. Вдома, в офісі, відрядження або під час відпочинку на природі, цей невеликий ніж спритно впорається з будь-яким викликом.

Простота дизайнерського рішення, не переобтяжений зайвою комплектацією: всього одне велике лезо з дзеркальною шліфуванням і гладкою заточуванням крайки (Plain). Одношарова конструкція виконана в ще більш тонкому і вузькому корпусі. Представлена модель складаного ножа від Victorinox (Викторинокс) має незмінно естетичний зовнішній вигляд і виконана в пізнаваному червоному кольорі.

Накладки на корпусі-рукоятки виготовлені з органічного пластику (целлидор) з глянцевим покриттям, з логотипом компанії. Металеві елементи Victorinox EXCELSIOR 0.6910 зроблені з високоякісної нержавіючої сталі з антикорозійними властивостями і довічною гарантією на заводський брак. Простота в експлуатації: лезо не вимагає специфічного догляду або частого заточування.

Компактний розмір (довжина – 84 мм в складеному вигляді) дозволяє легко розмістити ніж у кишені, а невеликий стильний чохол чорного кольору подбає про збереження Вашого нового друга.

Складаний ніж Victorinox EXCELSIOR 0.6910 буде довгі роки радувати Вас бездоганними робочими якостями та практичністю у використанні. Excelsior - вигідна покупка корисного і функціонального швейцарського інструменту для себе і друзів.
Купити кишеньковий ніж від компанії зі Швейцарії Викторинокс ми пропонуємо на нашому сайті. З нами Ви будете впевнені, що отримуєте справжнє швейцарська якість від виробника.

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 84
Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Пластик
Колір
  • Червоний
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

    Відгуки про товар у інших продавців
  • Олександр Рошканюк
    Відгук від покупця. Продавець: Gifts & Travel

    Очень маленький нож

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».