Складаний ніж Victorinox RANGERGRIP 61 One Hand 0.9553.MC4

Код:  161877150
Довжина клинка, мм
  • 130
Матеріал клинка

Складаний ніж Victorinox RANGERGRIP 61 One Hand 0.9553.MC4

Код:  161877150

Колір: Зелений

Немає в наявності

1 979

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Складаний ніж Victorinox Rangergrip 0.9553.MC4 – чудовий і презентабельний подарунок для сильної половини людства. Виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі. Тому, дана модель довговічна і надійна у використанні. Додатково має спеціальні накладки з високоміцного пластику, який стійкий до потертостей та інших пошкоджень. До того ж рукоятка виконана зі спеціальними прогумованими вставками, тому не ковзає в руці і зручна у використанні навіть при поганій погоді. Швейцарський ніж оснащений великим клинком, який при тривалих роботах не вимагає заточування. Лезвие легко открывается всего лишь одной рукой. В первую очередь Victorinox Rangergrip 0.9553.MC4 замечательно подойдёт в командировках и туристических походах. Ведь, кроме большого клинка содержит режущий нож для консервных банок, а так же открывалку для бутылок. Безусловно, что каждый пикник на природе не обходиться без штопора. Сейчас у Вас есть уникальная возможность заказать подлинную модель в магазине.Поскольку, у нас все товары оригинальные и поставляются нашим клиентам вместе с гарантией качества на материал и сборку товара. Так що поспішайте за наявністю 100% оригінального Victorinox Rangergrip 0.9553.MC4.

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 130
Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Поліамід
Колір
  • Зелений
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».