Складаний ніж Victorinox Spartan 1.3603.3 P

Код:  161901664
Довжина клинка, мм
  • 91
Матеріал клинка

Складаний ніж Victorinox Spartan 1.3603.3 P

Код:  161901664

Немає в наявності

1 374

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Victorinox SPARTAN PS 91мм/12предм/черн /штоп 1.3603.3 P Швейцарія

У колекції доладних ножів Spartan, створеної відомим швейцарським брендом Victorinox, великим попитом користується модель Victorinox Spartan 1.3603.3 P, яку виділяє ергономічний і, в той же час, лаконічний дизайн. Мультитул Spartan став по-справжньому унікальним після оформлення інноваційною технологією під назвою «Полиспектраль». Презентабельна чорна поверхня клинка з дзеркальним ефектом володіє чудовим властивістю – зміна колірної гами, в залежності від яскравості та інтенсивності світлового обладнання. Саме дизайн Викторинокс Спартан 1.3603.3 P не дозволяє назвати цей виріб просто складаним ножем. Це стильний і дуже респектабельний імідж-аксесуар бренду Victorinox. Звичайно ж, не позбавлена привілеїв і функціональна становить такого мультитула. В основу закладено механізм Slip-joint, що надає виробу простоту експлуатації, надійність і безпека. Спеціальний спейсер, що виконує функцію пружини, забезпечує легкість і м'якість фіксацію леза. При помірному натисканні на обух леза, ніж легко складається, купуючи універсальну компактність. Вироби з подібним типом механізму чудово підходять для побутового використання, застосування в туристичних походах або декоративної обробки натурального дерева. У конструкції Victorinox Spartan 1.3603.3 P передбачені великий і дрібний клинки, практичний консервний ніж і надійний штопор, аксесуари особистого призначення – пінцет і зубочистка, а також інші корисні інструменти (всього 12). Матеріалом виготовлення представленого складаного ножа, традиційно послужила високоякісна нержавіюча сталь. Поряд зі своєю високою міцністю, сталь володіє легкою вагою, тому Викторинокс Спартан зовсім неважкий і, практично не відчутний при носінні. Щоб завжди мати при собі корисний мультитул, зафіксуйте його на брелоку, з допомогою прикріпленого до корпусу кільця. На нашому сайті придбати Victorinox Spartan 1.3603.3 P можна прямо зараз! Зручна форма електронного зв'язку допоможе клієнтам без зусиль оформити своє нове придбання. Наша компанія пропонує тільки 100% оригінал. На всі колекції швейцарських ножів Викторинокс діє пожиттєва гарантія. Гарантійне обслуговування поширюється виключно на виробничі дефекти. Дефекти, придбані в результаті неправильної експлуатації мультитула, гарантійними умовами не забезпечуються.

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 91
Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Пластик
Колір
  • Чорний
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image