ТОП ПРОДАЖІВ

Протигаз ГП 5 1 р.

7 відгуків

Код:  162292712

Протигаз ГП 5 1 р.

7 відгуків

Код:  162292712

Продавець:Следопыт

3.7/5  ( 69 оцінок )

385

Є в наявності

232

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Протигаз ДП 5

Лицьова частина цивільного протигазу ГП-5 забезпечує підведення очищеного у фільтруюче-поглинаючій коробці повітря до органів дихання та захищає очі та обличчя від попадання на них отруйних, радіоактивних речовин та бактеріальних (біологічних) засобів. Лицьова частина складається з гумового корпусу (шолом-маска) з обтічниками та очкового вузла з плоским склом круглої форми, клапанної коробки з клапанами вдиху та видиху. Комплектується плівками, що запобігають запотіванню стекол вузла окуляра, також може комплектуватися утеплювальними манжетами, що запобігають замерзанню скла очкового вузла при негативних температурах.

Шолом-маски лицьових частин випускалася у 5 розмірах: 0, 1, 2, 3, 4. Розмір позначається цифрою на підборідній частині шолом-маски. Для підбору необхідного зростання шолом-маски потрібно виміряти голову по замкнутій лінії, що проходить через маківку, щоки та підборіддя. Виміри округляються до 0,5 см. При величині виміру до 63 см - 0 зріст, від 63,5 до 65,5 см - 1 зріст, від 66 до 68 см - 2 зріст, від 68,5 до 70,5 см - 3 зріст, від 71 см і більше – 4 зріст.

Клапанна коробка лицьової частини служить для розподілу потоків повітря, що вдихається і видихається. Усередині клапанної коробки встановлені вдихальний і два видихальні клапани (основний та додатковий).

Фільтруюче-поглинаюча коробка (ФПК) цивільного протигазу ГП-5 має форму циліндра. Корпус ФПК виконаний із металу. ФПК споряджена спеціальним поглиначем та протиаерозольним фільтром. На кришці коробки є гвинтова горловина для приєднання ФПК до лицьової частини протигазу, а в дні ФПК - круглий отвір, через який надходить повітря, що вдихається.

Протигазна сумка служить для зберігання та перенесення протигазу. Сумка протигаза забезпечена плечовою тасьмою з пересувними пряжками для носіння протигаза через плече та тасьмою для закріплення протигаза на тулубі. Крім того, сумка має одну плоску і дві об'ємні кишені. Плоска кишеня призначена для розміщення коробки з незапітніючими плівками, дві об'ємні кишені — одна для перев'язувального пакету, інша — для індивідуального протихімічного пакету.

Характеристики

Комплектація
  • Шолом-маска, фільтр, сумка
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 7

  • Олена Петренко
    Відгук від покупця. Продавець: Следопыт

    Гарний протигаз, тільки треба брати на розмір більше. І дата виготовлення, не початок дев'яностих, а травень 1977 року!!!!!

  • Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Следопыт

    Противогаз действительно защищает и в нем нормально дышать. Но вот с размером вышел прокол. Обмеряла по овалу от макушки до подбородка.. как в инструкции. Но, все-таки очень сильно стягивает голову. И одевать его просто мучение... Нужно было на размер больше заказать)))

    Переваги:
    Защищает конкретно.
    Недоліки:
    Не подошел размер.
  • Константин Ли
    Відгук від покупця. Продавець: Следопыт

    Все супер. Как в школе. Если ходить в нем дольше часа, то начинает появляться конденсат. Стекла немного потеют при выдохе, но на вдохе «распотевают»

    Переваги:
    Классический противогаз
    Недоліки:
    Не обнаружил
Дивитися всі відгуки до товару у продавця →