Ніж складаний Ruike M108-TZ

Матеріал клинка

Ніж складаний Ruike M108-TZ

Продавець:ARMYONE_PRO

4.9/5  ( 1398 оцінок )

6 010

Є в наявності

8

Гарантія. 5 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Новинка являє собою складаний кишеньковий ніж, який розрахований на застосування в туристичних походах. Тип заточення - прямий. Ніж володіє мечем форми clip-point, довжина якого становить 8,8 сантиметра. Форма clip-point досить часто зустрічається серед ножів, і вироби з подібним клинком характеризуються як універсальні. Розповімо про модель детальніше.

В виробі була застосована сталь марки 154СМ. Особливість такого матеріалу - у високому вмісті вуглецю, спочатку він створювався для лопаток газових турбін. Це дуже затребувана і якісна ножова сталь. Металевий сплав пройшов через криогенну обробку, і має захист від іржі. Твердість такої сталі досягає 58-60 одиниць за шкалою Роквелла. Це досить високий показник, як для подібного типу інструментів. Важить виріб 110 грам, товщина клинка - близько 3 міліметрів. Загальна довжина ножа складає 21 сантиметр. Клинок витягується за рахунок наявності шайби з підшипниками. Досить простого натискання на односторонню «гарду» з протівоскользящімі насічками, яка виступає з рукоятки в складеному стані. Обух скошений в повну довжину, сходиться зі спусками в ребрі до кінчика клинка. Лезо моделі пройшло дробеструйную обробку.

Рукоятка примірника зроблена з використанням матеріалу TC4. Це рукоять з титану, у неї майже відсутні виступаючі елементи або насічки. Фіксуючий замок Frame lock має запобіжну систему Beta Plus і знімний наконечник. Він захищає ніж від стирання, деформації та заїдання при контакті двох металів. Одностороння знімна кліпса ножика має пластинчасту конструкцію. Крім того, вона оснащена стопором контрастного кольору, за рахунок якого виключається ризик випадкового зісковзування. Матеріалом проставки рукоятки є титан. Проставка виступає за рукоятку наскрізним отвором для різних шнурків, карабінів і мотузків.

Рукоятка новинки має два варіанти кольору - сірий і сріблястий. Виріб годиться для туристів, мандрівників, любителів активного відпочинку в оточенні природи. Також може застосовуватися будинку для вирішення побутових завдань. Новий продукт бренду Ruike - відмінний варіант на кожен день. Гарантія на цю модель - 5 років з моменту придбання.

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 58-60 HRC
Тип замка
  • Frame Lock
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».