Ніж Ganzo G8012-DY Коричневий

Код:  167307029
Матеріал клинка

Ніж Ganzo G8012-DY Коричневий

Код:  167307029

Колір: Коричневий

Немає в наявності

1 260

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модель Ganzo G8012 орієнтована не тільки на любителів риболовлі або полювання, а й на справжніх екстремалів, які виїжджають у найвіддаленіші від благ цивілізації райони. Тому ніж створений надійним, практичним і максимально функціональним. Його клинок виготовлений з якісного сплаву & mdash; нержавіючої сталі 7Cr17. Цей метал загартовується до 57HRC, за ним легко доглядати, його нескладно заточувати. Довжина клинка ножа становить 11,5 см. Його поверхня виглядає досить незвично завдяки чорному покриттю. Воно не просто виконує декоративну роль, але і сприяє кращому захисту від корозії, а також позбавляє від відблисків на сонці. Стильний дизайн доповнює комбінована заточка ножа. Ділянка близько рукоятки заточений дрібними зубчиками, а інша частина & mdash; рівна. Так що ніж підходить абсолютно для будь-яких матеріалів і видів робіт. З його допомогою можна і бутерброди приготувати, і розрізати туристичні мотузки або ж виконати інші види робіт.

Не менш практичний підхід у авторів даної моделі і по відношенню до рукоятки ножа. Вона виготовлена ​​з сучасної марки пластика & mdash; ABS. Цей матеріал дуже міцний, хоча і легко приймає в процесі виробництва потрібну форму. Рукоятку з невеликими борозенками можна дуже міцно тримати в руці, навіть якщо долоні мокрі. А в торець ручки вмонтовано склобій, який може знадобитися в екстрених умовах.

Дуже важливий елемент в цій моделі & mdash; чохол для ножа. Він зроблений із пластику й нейлону, а тому відмінно захистить і ніж від пошкоджень, і власника ножа від випадкових поранень або псування решти спорядження. З тильного боку чохла вбудована точилка з алмазним напиленням, яка допоможе відновити гостроту гладко заточеного ділянки. Крім того, в чохлі є стропоріз, а зі зворотного від точила боку вбудовано кресало, яке можна вийняти і використовувати самостійно.

Так що модель Ganzo G8012 підійде мандрівникам, любителів далеких туристичних походів, екстремальних видів спорту, а також іншим поціновувачам відпочинку за містом.

Склобій закріплений на фіксатор різьби. Щоб уникнути поломки різьблення, категорично не рекомендується намагатися його відкрутити!

Особливості:

  • сталевий клинок з нержавійки 7Cr17;
  • розмір леза становить 11,5 см;
  • твердість металу - + -57HRC;
  • рукоятка з термопластика;
  • розмір рукоятки & mdash; 12,5 см;
  • піхви-чохол з додатковими аксесуарами для виживання;
  • алмазна точилка в комплекті;
  • вага ножа дорівнює 356 г.

Характеристики

Матеріал клинка
Колір
  • Коричневий
Поверхня клинка
  • Воронування
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 4

  • Дмитро Редчук
    Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO. Колір: Чорний

    Як для походу — цілком нормальний ніж, можна і стругати, і рубати, і різати бутери.

    Експертний висновок вислали, дякую. Обслуговування на висоті)

    Переваги:
    Збалансований, зручний, функціональний
    Недоліки:
    Трохи асиметрична заточка
  • Денис Ковальчук
    Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO. Колір: Помаранчевий

    Сьогодні забрав цей ніж з пошти.Все супер,ніж класний.Брав на подарунок.Всі залишились задоволеними.Прохання до продавця: пришліть, будь ласка, копію витягу з технічного висновку про те, що даний ніж не належить до холодної зброї.Дякую.

    Переваги:
    Якісний ніж за не велику ціну
    Недоліки:
    Не виявлено
  • Евгений
    Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO. Колір: Чорний

    Шикарный походный нож. Приятная цена со скидкой в этом магазине. Рукоятка оказалась немного тоньше, чем я думал. Брал себе для туристических вылазок на природу. Можно и продукты порезать и дров на костер нарубить.

    Переваги:
    Толстый обух, широкое лезвие, универсальный. Хорошая комплектация.
    Недоліки:
    Пришел из магазина с небольшой потертостью покрытия лезвия, но не критично
Дивитися усі відгуки до товару →

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».