Коліматорний приціл Holosun Paralow HS403B

Коліматорний приціл Holosun Paralow HS403B

Продавець:ШОК

4.7/5  ( 417 оцінок )

12 720

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Лідер продажів 2019 року серед коліматорних прицілів від американської компанії Holosun

Holosun Paralow Motion Sensor HS403B має вбудований датчик руху для керування включенням/відключенням підсвічування і два види кріплення – висока і низька. Паралакс в прицілах серії Paralow відбудований ближні дистанції: при стрільбі на кілька десятків метрів ефекту паралакса не відчувається.

Наявність в комплекті високого кронштейна дозволяє встановлювати приціл Holosun Paralow HS403B на автоматичну гвинтівку М-16 і її модифікації. Обидва кріплення – і низьке і високе – підходять для планок Пикатинни/Вівера. Придбавши спеціальний адаптер, стандартний низький кронштейн можна встановити і на «ластівчин хвіст».

Для приведення коліматора Holosun Paralow HS403B в «бойову» готовність досить просто струснути його: вбудований сенсор відреагує на рух корпусу і дасть сигнал на включення підсвічування. Вимкнення приладу також відбудеться автоматично, якщо протягом заданого часу датчик не зареєструє руху. За замовчуванням час до відключення – 8 год, але можна вибрати й інше значення від 2 до 12 год.

Система підсвічування марки RedDOT живиться від однієї батареї на 3, розташованої в висувному лотку на боковині корпусу. Таке розміщення джерела живлення не заважає огляду і не ускладнює доступу до турелям введення поправок. Завдяки пружинному ущільнювачу всередині лотка, електричний контакт з батарейкою не порушується при вібрації і удари по корпусу. Час роботи без заміни батареї – близько 50 тисяч годин на середньої яскравості. При плюсовій температурі навколишнього. В екстремальних умовах час роботи може скоротитися до 5 тис. годин. Можливість економити заряд, використовуючи сонячну енергію, передбачена у схожій на HS403B моделі коліматора – .

Технічні характеристики Holosun PARALOW HS403B:

Тип корпусу: закритий Винос вихідної зіниці: не обмежений Поле зору: обмежена тільки корпус прицілу Тип прицільної сітки: Red DOT Розмір прицільної точки: 2 MOA Інтенсивність підсвічування: 12 рівнів (10 денних і 2 сумісних з ПНВ) Автовідключення: через 8 год спокою Механізм вертикальних і горизонтальних поправок Ціна кліка: 1/2 MOA Відбудування від паралакса: заводська Просвітлення: повне багатошарове покриття (FMC) Газозаполнение: 100% азот Кріплення на планку Вівер/Пикатинни Корпус: металевий, з сплаву Т6061-Т6 Захист корпусу: ударостійкий, пило - та вологозахищений (IP67)

Сумісність зі зброєю:

Максимальна енергія вильоту кулі: 6500 Дж Характеристики патрона: .30-06, 7.62 х 63

Габарити:

Вага прицілу: 94 г при низькій установці, 124 г – при високій Розміри прицілу: 67 x 35 x 63 мм Вага упаковки: 300 г

Комплектація:

Приціл Низький і високий (+41.5 мм) кронштейни Захисні кришки Батарейка CR2032 Запасний батарейний лоток Ключі під шестигранник Серветка для протирання оптики

Характеристики

Тип прицілу
Тип сітки
  • Red Dot
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами