Експедиційні тактичні гірські посилені штани Pentagon VORRAS K05016 32/32, Чорний

Експедиційні тактичні гірські посилені штани Pentagon VORRAS K05016 32/32, Чорний

Продавець:Tacticool

4.9/5  ( 222 оцінок )

4 994

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

VORRAS TACTICAL CLIMBING PANTS - це високоміцні тактичні та альпіністські штани для використання поза містом. Високоякісний продукт, призначений для професійних військових та любителів активного відпочинку. Назва «Vorras» має 2 значення, перше значення Vorras у давньогрецьку епоху, було назвою географічного спрямування на компасі Північного напрямку, друга значення назви було взято через гори Vorras, 3-го вищого піку (2,524 м) в Греції, але у водночас одна з найскладніших та найнебезпечніших гір на Балканському півострові, зумовлена погодними умовами та морфологією грунту.

Ці штани виготовлені з міцного та щільного 100% нейлону (Nylon Canvas), який більш стійкий до корозії і стирття, ніж бавовна та звичайний нейлон. Колінні накладки, сіднична зона та пахова вставка під промежиною з еластичної стрейчевой (в 2 напрямки) тканини Nylon Rip-stop. Nylon Rip-stop розтягується з еластичністю на колінах, сідничній зоні та між щиколотками для підвищення еластичності і додаткової міцності. Всі шви подвійні і зшиті з 203-мм швом та потрійним посиленням у ключових місцях, що дає неймовірну міцність на розтягнення та при жорсткої експлуатації. Звичайно, ми додали необхідну вставку в промежину, щоб дати більше простору для рухів і маневрів тіла ... Ми використовували 4,5-дюймову анти-латунну застібку YKK® і джинсову кнопку з унікальним дизайном PENTAGON. Кишені для рук зроблені з достатньою глибиною, щоб помістити туди руки, а також ми додали захисні накладки в специфічних місцях, щоб розмістити там ваші інструменти з кишеньковими затискачами, такі як ножі, ліхтарі або щось ще. Стегнові вантажні кишені спроектовані з певним регулюванням складок, щоб забезпечити максимальний простір, необхідний для розміщення ваших інструментів / утиліт або особистих речей, альо в тій же година смороду мають тонку низькопрофільну лінію на ногах, щоб мати гарний вигляд. Ці кишені закриваються застібками-блискавками THC®. Поясні петлі навколо поясного ременя спроектовані таким чином, щоб відповідати поясу на 1,75 дюйма (4,5 см), і вони дуже надійні. Ми також додали на 2 передніх поясних петлі додаткові місця кріплень, щоб швидко витягувати з кишень ваше спорядження. В штанях, в області талії, є невелика прихована кишеня, яка можна використовуватись для забезпечення вашої ідентифікації, зберігання ключів та інших дрібниць. На задній стороні штанів також є 2 великих кишені, які у зручному дизайні для того, щоб ви розмістили там свій гаманець і деякі особисті речі.

Характеристики

Колір
Розмір
Матеріал (склад)
  • 100% нейлону
Країна реєстрації бренду
  • Греція
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами