Ніж Grand Way S-20-3

Код:  180791801

Ніж Grand Way S-20-3

Код:  180791801

Немає в наявності

938

844

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Якщо вам потрібен сучасний і якісний ніж за доступною для такого рівня виконання) ціною – це той ніж, який ви шукаєте. Технічно, S-20 – кишенькових габаритів фліппер EDC-шник (загальна довжина - 195 мм, довжина рукояті – 110 мм, маса – 132 грами). Навіть при поверхневому погляді стає видно, наскільки якісно він зроблений:

  • Виробник не поскупився на метал лайнерів і клинка (товщина 3 мм, довжина 85 мм), так і на накладки з композиту G-10.
  • Нічого не бовтається і не люфтить. Ніж легко і приємно з характерним клацанням розкладається. Надійно фіксується лайнером. Та так само, без проблем і затримок, складається назад. В осьовому сайті знаходиться підшипник в латунної обоймі, і в роботі ножа це відчувається буквально на кінчиках пальців.
  • Виробник звернув увагу навіть на такі дрібниці, як зняття фасок з граней лайнерів. У наш час це інакше, ніж повагою до користувача, не назвеш. В цілому, ніж просто приємно використовувати і навіть просто тримати в руках.
  • Цікавою деталлю є форма гвинтів, стягуючих лайнера рукояті разом. Обидва, включаючи осьовий, без проблем стягуються-відпускаються не якимось хитрим ключем-тораксом, а звичайною шлицевой викруткою, або навіть що завалявся в кишені монеткою. Що не тільки надзвичайно полегшує власнику обслуговування ножа, але і дозволяє йому без проблем регулювати осьової механізм дійсно повсякденно і мало не на ходу.
  • Клинок ножа – Drop Point із сталі 8Cr13MoV - однієї з кращих нержавіючих сталей китайського виробництва, за своїми характеристиками близькою до японської AUS-8. Ця сталь володіє оптимальним поєднанням ріжучих, міцнісних та протикорозійного властивостей і відмінно підходить для ножів повсякденного користування, до того ж, не здорожуючи їх.
  • В перерізі клинок є клином з підводами, що дає поєднання високих характеристик і плавності різання, при цьому гарантуючи відмінну міцність леза в цілому.
  • На обуху, на місці для упору великого пальця є приємно цепучая, але не ріжуча шкіру насічка.
  • Рукоять зручно лежить в долоні, як при прямому, так і при зворотному хваті. Матеріал накладок – G-10, приємно шорсткуватий, віддано чіпляється за долоню і, до всього іншого, володіє чудовою стійкістю до механічного зносу, впливу води і високих температур.
  • У спейсере, виготовленому з того ж полімеру, є отвір під темляк, що може зробити утримання і так зручною рукояті ножа, ще більш надійним.
  • В кишені або на поясі ніж легко зафіксувати надійної кліпсою.
  • Ніж надзвичайно приємний в обігу і викликає відчуття справжньої першосортної речі, зробленої «без обману». Це дійсно реальна можливість отримати гідну якість і заплатити саме за товар, не переплачуючи втридорога за такі ефемерні речі, як розкручені рекламою ім'я і бренд.
В асортименті EDC ножів від Grand Way є чимало по-справжньому якісних і цікавих позицій. Філософію їх створення та пропозиції коротко можна описати як:
1. Дизайн та інженерні рішення на рівні іменитих брендів;
2. Добротне якість матеріалів і збірки;
3. Більш доступна, ніж у дорогих брендів, ціна.
І складаний ніж S-20 вкладається в цю концепцію цілком і повністю.

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».