Напашник утилітарний

Напашник утилітарний

Продавец:KMB

4.6/5  ( 219 оценок )

363

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Тактична сумка напашник  – невід'ємна частина екіпірування. Якщо ви шукаєте надійну та стильну тактичну сумку, то зверніть увагу на нашу модель "Напашник" в оливковому кольорі.

Ця сумка має основний відсік для зберігання найнеобхідніших речей, а також кишеню на блискавці для документів. Вона проста у використанні і може помістити все необхідне, що ви можете знадобитися.

Перевага нашої сумки напашника є панель велкро для патчів, яка дозволяє вам додавати різні ідентифікатори або логотипи на свою сумку.

Крім того, напашник також оснащен кільцем для карабіна, який дозволяє зафіксувати аксесуари або інше приладдя. Додатковий бонус цієї сумки – бічний вхід, який полегшує доступ до речей, що зберігаються всередині.

Відкриванню сумки не заважають магазини і бронєжилет. Розміри цієї сумки – 21х18х4 см

.

Сумка напашник - це утилітарний підсумок, який використовують військові. Виготовлений з кордури оливкового кольору щільністю 500D і поліуретановим водовідштовхуючим покриттям. Підсумок має трапецієподібну форму з розмірами 21х18х4 см.

Сумка-напашник в кольорі олива має основний великий відсік з горизонтальною широкою гумкою та вхідом бічним шляхом. Якщо підсумок потрапляє пісок та волога, то внизу є два отвори з люверсами.

Усередині напашника знаходиться внутрішня кишеня на блискавці розміром 21х12 см.

Зовнішня сторона має велкро панель розміром 8х12 см для кріплення патчів, а знизу  підсумка є петля з мыцної резинки для фіксації турнікету.

Широка спіральна блискавка та внутрішні окантовані шви роблять підсумок надійним та функціональним.

Тактична сумка також має петлю для маркеру та D-кільце для карабіна.

Ці переваги роблять сумку напашник відмінним вибором для тих, хто шукає надійний та функціональний підсумок, що витримає будь-які умови військових операцій.

Характеристики

Материал
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами