Тактичні Кросівки Skadi Colibri K2 Brown (SKCK2BR-39)

Тактичні Кросівки Skadi Colibri K2 Brown (SKCK2BR-39)

Розмір: 39

Продавець:Фостор

3.8/5  ( 18 оцінок )

1 260

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні Кросівки Skadi Colibri K2 Brown - виконані з високоякісних матеріалів за сучасними технологіями. Верх взуття - гідрофобна кіра "крейзі" товщиною 1.4 мм. М'яка, гладка, еластична, без блиску, не боїться вологи і порізів, володіє щільною структурою та характеризується підвищеною міцністю. Піднесень і задня частина посилені і виконані з термопластичного матеріалу. Язичок на п'ятому ятці забезпечує зручне одягання та скидання взуття. Універсальна шнурівка. Підкладка виконана з мембранної тканини. Підошва вилита з ортопедичному профілю з високоякісної, стійкої до порізів і проколів гумі виконаної з термопласту. Гнучкий, зносостійка і міцна. В цих кросівках Вам не буде гаряче, а ноги будуть сухі і в комфорті. Тактичні кросівки Skadi Colibri K2 Brown - це відмінний вибір для військових та силових структур, для туризму, активних видів відпочинку, заміських прогулянок, або для щоденного використання в міських умовах. Чудовий вибір для активних, енергійних людей яким потрібне надійне, комфортне, універсальне взуття, що буде підходити для найрізноманітніших ситуацій.
Тактичне взуття користується попитом не тільки у військових чи силовиків, йому також віддають перевагу як поліцейські, яким доводитися багато патрулювати вулиці, так і любителі активного відпочинку. Воно стоїть в топі серед взуття, що обирають туристи, рибалки і мисливці, адже черевики і кросівки тактовного призначення найбільш оптимізовані під їхні потреби. Проклеєна і прошита підошва з глибоким і стійким протектором дозволяє впевнено себе почувати навіть на місцевості з глинистими ґрунтами розмитими після дощів. Коли б ви не вирішили відправитися на активний відпочинок, тактичні кросівки, при будь-якій погоді будуть доречні. Адже матеріали, з яких вони виготовлені, роблять їх водонепроникними, а ущільнючий прошарок в носочку вбереже пальці ніг від пошкоджень і травм. У зонах вигинів вшиті м'яка які ущільнення, що сприяють більш комфортному використанню. А дихаючі властивості і їх одночасна вологостійкість та зруччність роблять кросівки ідеальним взуттям. Якщо ви шукаєте якісне, недороге і надійне взуття, яке не підведе в невідповідний момент, то тактичні кросівки саме для Вас. Вони не тільки відрізняються відмінною якістю, а й вельми приємні, стильні і зручні в носінні.

Характеристики

Розмір
Матеріал верху
Матеріал підошви
  • ТЕП + гума
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами