Далекомір Discovery Optics D1000

Далекомір Discovery Optics D1000

Продавець:ШОК

4.7/5  ( 417 оцінок )

7 600

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Далекомір Discovery Optics D1000. Далекомір для вимірювання точної відстані до певного об'єкта обробляє інформацію за короткий час з низьким енергоспоживанням. Відмінною особливістю є простота і зручність у використанні і в носінні. Крім застосування в полюванні, спорті, далекоміри можна використовувати в піших прогулянках, мандрівках.

Опис: Присутній режим сканування. На корпусі приладу є посадочне різьблення для установки на стандартний штатив від фотоапарата. Перехідник на планку пікатіні дає можливість тимчасово закріпити далекомір безпосередньо на зброю. Користування закріпленим таким чином далекоміром полегшує наявність пульта дистанційного керування, який кріпиться на руку або на ложі з допомогою пояса.

Характеристики: Модель: D1000Диапазон: 5 ~ 1000 м Точність вимірювання діапазону: ± 1 м Углоизмерительный діапазон:-60 ~ 60 Углоизмерительный точність: ±1°

Діапазон вимірювання швидкості: 20 ~ 300 км/год Довжина хвилі лазера: 905nm Збільшення: 6X Діаметр вихідного отвору: 3,7 мм Лінзи об'єктива розмір: 22 мм Кут поля: 7,5 Батарея: CR2-3V Вага: 223 г Розміри: 127 мм х 80 мм х 43 мм Робоча температура: від-10C ~ 50 ' C Розмір окуляра: 16 мм Безпека: лазерний пристрій класу 1

1) M1 режим, швидко натисніть кнопку живлення після орієнтації, кут буде відображатися на верхній частині екрану і косі відстань відображається на дно.

2) M2 режим, швидко натисніть кнопку живлення після того, як на горизонтальне відстань буде відображатися на верхній частині екрану і косі відстань відображається на дно.

3) в режимі M3, коротке натискання на кнопку живлення після наведення, вертикальна висота буде відображатися на верхній частині екрану і на похилому відстані, відображуваному на нижній частині.

4) У M4 режим, швидко натисніть кнопку живлення після того, як на рухомого об'єкта, швидкість буде відображатися на екрані.

Характеристики

Мінімальна вимірювана відстань
  • 4 м
Додаткові характеристики
  • Датчик нахилу, Обчислення кута
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами