Рюкзак сумка тактична військова штурмова 20 л чорний HunterArmor

2 відгуки

Код:  199357201

Рюкзак сумка тактична військова штурмова 20 л чорний HunterArmor

2 відгуки

Код:  199357201

Продавець:Sun gate

4.5/5  ( 99 оцінок )

990

849

Немає в наявності

7

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичний рюкзак Oxford 600D на одне плече, це продуманий і високоякісний рюкзак, як для реальних тактичних завдань військовослужбовців, так і для повсякденного використання в міських умовах. Модель рюкзака, розроблена для максимального збільшення функціональності при переміщенні рюкзака зі спини на груди.


Система швидкого скидання. Важливий компонент тактичного рюкзака. Дозволяє за частку секунди скинути рюкзак, не знімаючи її через плечі. Це важливо при захопленні за рюкзак, при застряванні або при раптовій атаці. Швидко скинутим рюкзаком можна укрити голову від розриву гранати або блискавично перемістити корисне спорядження зі спини на панель швидкого доступу. Таким чином, можна в частку секунди передати рюкзак з усім спорядженням напарнику.


Рюкзак пошитий з високоміцного поліестерового матеріалу щільністю в 600D. Внутрішня частина тканини має надійне ПВХ покриття, яке перешкоджає проникненню вологи в рюкзак. Матеріал стійкий до зношування й стирання, міцний на розрив, стійкий до ультрафіолетового випромінювання.


Система підвісу і спинки:


Спинка: анатомічної форми, складається з щільної пінополіуретанової основи, обшита дихаючої сітчастої тканиною яка сприяють ефективної вентиляції спини.

Плечові лямки: одна лямка, анатомічної форми, регульовані по висоті з м'якою пінополіуретанової підкладкою обшита дихаючої сітчастої тканиною, має дві кишені.

Нагрудна стяжка: знімна, регульована по натягненню.

Характеристики

Об'єм, л
Колір
Матеріал
  • Оксфорд
Розмір
  • 38 х 27 х 17 см
Вага
  • 0.3
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Шинкаренко Игорь
    Відгук від покупця. Продавець: Sun gate

    Отличный товар,брал для роботы,всем доволен,большой груз правда не погрузить ,да и для этого существуют более вместительные рюкзаки,на мой взгляд все отличновсе что нужно для моей работы,все влезло

    Переваги:
    Удобство
    Недоліки:
    Пока не заметил
  • Ольшанский Александр
    Відгук від покупця. Продавець: Sun gate

    Изображения внутренних карманов рюкзака на сайте отличаются от реальности: в заднем большом кармане нет карабина и кармашков под патроны и прочую мелочь, в большом отделении отсутствует карман с молнией под документы. В целом внутренний пошив выглядит брутально. Цена явно завышена.