Кишеньковий ніж Bestech Knives Kendo-1903BL (Kendo-1903BL)

Код:  205048561
Довжина клинка, мм
  • 95

Кишеньковий ніж Bestech Knives Kendo-1903BL (Kendo-1903BL)

Код:  205048561

Немає в наявності

8 064

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кендо – спортивне фехтування на самурайських мечах. Цей вид спорту (а за сумісництвом ще й філософія й спосіб виховання) є спадкоємцем кендзюцу – самурайського бойового мистецтва. Самурайський дух нікуди не зник в 21-му столітті, він просто еволюціонував, змінився, як змінюється все живе. Ось і Kendo від Bestech knives є результатом еволюції форм і стилю, заданого традиційними японськими ножами і мечами. Сучасний міський самурай не буде носити катану на поясі. У новому тисячолітті це буде незручним анахронізмом. Нинішня епоха принесла з собою нові матеріали, нові уявлення про компактності та ефективності.

Дійсно, і конструкція, і матеріали, з яких виготовлений Kendo – найсучасніші, буквально топові. Але ми говоримо про ножі для аристократа?

Рукоять ножа має просту і, разом з тим, ергономічну форму. Як раз в дусі прямих чорних рукоятей танто, катан і вакидзаши. Зроблено це навмисно, щоб ніж не вибивався із заданого стилю. Але ось матеріал, з якого виготовлена рукоять (титановий сплав 6AL4V) – справжнє дитя найсучасніших технологій. 6AL4V міцний, легкий і не схильний до впливу корозії. Тому цей сплав широко застосовується в аерокосмічній галузі. Так що якщо навіть не говорити про вкрай високих технічних характеристиках, рукоять, зроблена з того ж матеріалу, що і шатли і космічні станції, це просто круто.

Не відстає від рукояті і клинок, виготовлений із сталі марки S35VN. Ця порошкова швидкорізальна сталь була створена в результаті тривалої спільної роботи Crucible Indusries і Chris Reeve Knives. Вона спочатку розроблялася як ножова і має хімічним складом і структурою забезпечують їй, як здатність довго зберігати виняткову гостроту ріжучої кромки, так і підвищену стійкість до ударних навантажень. Більшості давніх самураїв, з їх перекаленными масовими мечами і ножами, про таку стали залишалося тільки мріяти.

Але навіть найдорожчі матеріали нічого не коштують, якщо їх застосувати неграмотно і не за призначенням.

Але і тут потенційному покупцеві Kendo-BG1903 турбується не про що. Bestech knives, незважаючи на відносно невеликий термін існування цього бренду, вже встиг завоювати популярність і репутацію виробника високоякісної продукції. Виключно точна підгонка всіх деталей, ретельна обробка, відсутність люфтів, безвідмовна робота механіки, все це для ножів від Bestech є правилом, а не винятком.

Даний ніж виконаний у формфакторі складного ножа-фліппера із замком типу frame-lock. Рукоять складається з пари титанових лайнерів. З метою запобігання швидкого зносу пружини замка, на ній встановлений сталевий сухар. У навершя руків'я розташовані темлячное отвір і низькопрофільна титанова ж кліпса.

Клинок – яскраво виражений тантоид з високими прямими спусками і характерним для цього типу клинків наявністю двох ріжучих кромок і масивного, міцного вістря. Клинок, як і рукоять, має покриття Black Oxide, що не тільки підвищує стійкість поверхонь ножа до подряпин і корозії, але і надає йому надзвичайно стильний, серйозний зовнішній вигляд.

В осьовому механізмі Kendo знаходиться пара керамічних підшипників, які забезпечують ножу дзвінкий безвідмовність фліпа. Така робота механіки не тільки є свідченням якості збірки, це повноправна частина стилю ножа в цілому.

Kendo-BG1903-BL дійсно по праву претендує на звання гідного супутника самурая нового тисячоліття. У старі часи, за хороший меч віддавали гроші рівні вартості невеликого села разом з худобою і всіма жителями. Ножі від Bestech knives обходяться неабияк дешевше. Але справжній самурай розуміє, що коли справа стосується меча, справа не в ціні. І повірте, Kendo-BG1903 здатний подарувати вам щось більше, ніж просто факт володіння топовим ножем преміальної якості. Про що ми? Розуміє зрозуміє.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 26
Довжина клинка, мм
  • 95
Товщина клинка, мм
  • 3.6
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».