Кишеньковий ніж Bestech Knives Scimitar-BG05A-2 (Scimitar-BG05A-2)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 95

Кишеньковий ніж Bestech Knives Scimitar-BG05A-2 (Scimitar-BG05A-2)

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 30 оцінок )

2 345

Немає в наявності

1

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Scimitar – EDC фліппер, який бренд Bestech Knives відносить до серії G10. Як ясно з назви, рукоять цього ножа виготовлена із сталі і полімерних накладок, на відміну від титанового сплаву у преміумного серії.

Але, по-перше, не всім подобаються суцільнометалеві рукояті, а по-друге Bestech випускає такі «середнячки», які в пору ставити нарівні з деякими топами.

По своєму дизайну Scimitar – такий джентльменський EDCшник. Солідний, серйозний, дуже «чоловічий». І, при цьому, не без родзинки. Назва ножа можна грубо перекласти як «Шабля». Це натяк, звичайно ж, на форму клинка, яка є «фішкою» цієї моделі. Клинок ножа дійсно візуально має легкий шабельний вигин і добре помітний дол. Безумовно, витяг з кишені такого ось 97 міліметрового «шамшира» не залишиться непоміченим публікою.

Але крім того, цей клинок буде хороший і в роботі. Незважаючи на гадану кривизну клинка, його вістря чітко спрямоване вперед і відмінно справляється з завданнями пробою і проколу. А, завдяки високим прямим спусків з невеликими підводами, рез у клинка так само непоганий.

Сталь при виготовленні цієї «шаблі» використана заслужена і добре відома – D2. Ця марка давно знайшла широке застосування в ножах середнього цінового діапазону по всьому світу. Вона відрізняється міцністю і відмінними резучестью, і, незважаючи на те, що нержавійкою не є, пручається корозії все-таки краще, ніж вуглецеві сталі.

Покриття клинка естетично поєднує сатинового і stone wash ділянки.

Сталеві лайнери рукояті оригінальним способом встановлені у вибірках полімерних накладок з G10, що надає ножу більшою стильності та акуратності. А ще є явною демонстрацією своїх можливостей з боку виробника. G10 відомий, як вельми міцний і надійний полімерний матеріал. До того ж, накладки з нього володіють приємною шорсткістю, додає надійності хвату.

Чисто технічно, Scimitar є скадником-флиппером із замком типу liner lock. Розкладається «Шабля» легко і хльостко, що для Bestech явище вже типове. Забезпечується це, як високою якістю збірки ножа, що не допускає ніяких люфтів або перекосів, так і наявністю в осьовому механізмі пари керамічних підшипників.

Не забув виробник і про такі деталі як темлячное отвір у рукояті і сталева кліпса для кріплення ножа на кишені.

Загалом, Scimitar – відмінна кишенькова шабля для сучасного гусара. Ніж оригінальний і не загубиться серед «однокласників». Ну а прекрасне співвідношення ціни та якості, і поготів робить його вигідною і приємною покупкою.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 28
Товщина клинка, мм
  • 3.7
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».