Кишеньковий ніж Bestech Knives Sky hawk-BT1804A (Skyhawk-BT1804A)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 92

Кишеньковий ніж Bestech Knives Sky hawk-BT1804A (Skyhawk-BT1804A)

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 30 оцінок )

9 004

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

SKY HAWK можна приблизно перекласти з англійської як «небесний яструб». Але, дивлячись на цей ніж, від чогось згадується, що так само називався американський палубний штурмовик, що складався на озброєнні ВМС і корпусу морської піхоти США понад півстоліття і заслужено вписав себе в історію бойової авіації.

Що б там не було, а у вигляді і конструкції цього ножа є щось авіаційне. Це і легкі міцні матеріали, з яких він виготовлений (включаючи титановий сплав карбон), і ретельний контроль якості збірки з боку виробника, і хай вписався " в сучасний дизайн з відтінками в стилі мілітарі. Цей топовий ніж від BESTECH KNIVES – справжнє дитя сучасних технологій. Він легкий, міцний і зручний в роботі.

Рукоять ножа цілком виконана з титанового сплаву 6AL4V, чиї високі характеристики давно забезпечили йому місце в самих відповідальних вузлах виробів аерокосмічної галузі.
У передній частині рукояті знаходяться карбонові вставки, що прикрашають ніж і підвищують надійність зчеплення поверхні з пальцями. Цьому ж сприяють стильні насічки на титані.
Взагалі по рукояті все зроблено настільки до місця, що в долоню вона буквально вростає і навряд чи залишить її без вашого бажання.

Клинок виготовлений з мартенситною порошкової сталі S35VN, цікавою тим, що вона розроблялася спеціально для виготовлення ножових клинків. Ця нержавіюча сталь відома своїми високими міцнісними характеристиками, а так само здатність довго утримувати гостроту заточування навіть при регулярних значних навантаженнях.
Ви не зустрінете сталь S35VN в бюджетних моделях, її наявність – ознака вироби преміумного класу.

Покриття клинка поєднує stone wash з якісним сатинуванням окремих ділянок. Така неоднорідність обробки є явним художнім прийомом, що підвищує візуальне відчуття стрімкості, що виходить від обрисів ножа. Форму клинка умовно можна вважати clip point, хоча турботами дизайнерів, він отримав не саму просту форму. Приємно, що виробник впевнено показав свою здатність виготовляти складні вироби зі сталі якісно і симетрично, що зараз зустрінеш далеко не скрізь. Спуски клинка прямі, з невеликими підводами. За способом розкладання і фіксації клинка SKY HAWK – фліппер із замком типу frame lock. Механізм працює гладко і без заминок, чому сприяє висока якість збірки ножа і наявність в конструкції осьового механізму пари керамічних підшипників.

Враховуючи, що міцність, практичність і краса цього ножа доповнюються вкрай вигідною для виробу такого рівня і класу ціною, можна сказати, що SKY HAWK своєю якістю злетів куди вище своєї ціни. Ніж безперечно варто уваги людей, охочих придбати надійний EDCшник, що володіє справжньою індивідуальністю.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 27
Товщина клинка, мм
  • 3.8
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».