Кишеньковий ніж Bestech Knives Shogun-BT1701B (Shogun-BT1701B)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 93

Кишеньковий ніж Bestech Knives Shogun-BT1701B (Shogun-BT1701B)

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 30 оцінок )

7 134

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Асортимент ножів від BESTECH KNIVES приємно дивує своєю різноманітністю. Здається, кожен цікавиться може знайти в цьому списку щось, що підходить саме йому. І, найголовніше, цей ніж буде по-справжньому самобутнім та оригінальним.

Shogun (шоган, сьогун) – один з таких ножів. Команда дизайнерів, яка працювала над цим ножем, найпарадоксальнішим чином зуміла об'єднати в його зовнішності японський традиційний мінімалізм і сучасний хай-тек. Від японського стилю в цьому ножі та аристократична лаконічність ліній, що творить справжню красу, в якій немає нічого зайвого. А ось матеріали та технічні рішення в Сьогун застосовані найсучасніші.

Ніж такого дизайну може бути не просто EDC, він може стати справжнім джентльменським ножем двадцять першого століття.

З точки зору ножовий класифікації, Сьогун є флиппером із замком типу frame lock. Фліп у ножа легкий, плавний і приємний, забезпечений керамічними підшипниками в осьовому механізмі. Плавець в робочому положенні клинка працює подпальцевым упором.

Рукоять ножа, незважаючи на уявну простоту – явний результат серйозної роботи. Вона повністю виготовлена з титанового сплаву. З усіх граней зняті фаски. У відповідальних місцях седланы рифлення під пальці. Конструкція відчутно легка, міцна і надійна. Титанова пружина замку має сталевий сухар, що подовжує термін її служби. Форма пружини така, що її вкрай легко і зручно можна підчепити пальцем, чим може похвалитися не кожен ножа.

Форма клинка – drop point з акуратно вписаним в лінію леза тантоидным «зубом», що надає ножу ще більшої зовнішньої привабливості і розширює його функціональні можливості. Як проколювати, так і різати, цей клинок, завдяки своїй анатомії, повинен чудово.

Матеріал леза – нержавіюча сталь S35VN, добре відомий своїми високими характеристиками. Він добре чинить опір ударним навантаженням і довго тримає гостроту заточування навіть при активному використанні. Втім, для цього ножа з преміумного сегмента застосування такої сталі – цілком логічний хід.

Ніж має акуратну кліпсу, надійно садящую його на кишеню.
У комплекті йде щільний тканинний чохол на змійці, в одному з відділень якого знаходиться серветка з мікрофібри.

BT1701D Shogun – справжня іміджева річ. У його зовнішності відчувається справжній смак і високий клас. Він буде відмінно поєднуватися як з діловим костюмом, так і з інтер'єром гарного автомобіля. Так і в повсякденному житті завжди є привід виглядати переконливо.

Якщо ви хочете купити по-справжньому якісний, стильний і надійний складаний ніж, що володіє серйозним, патентованим дизайном, то BT1701D Shogun – те, що ви шукаєте.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 25
Товщина клинка, мм
  • 3.8
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».