Мачете SOG Bolo (MC10-N)

Код:  20885796
Довжина клинка, мм
  • 304
Матеріал клинка

Мачете SOG Bolo (MC10-N)

Код:  20885796

Немає в наявності

1 704

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Своєю формою мачете Sogfari Bolo зобов'язана філіппінським національним інструментів, які використовувалися не тільки в якості сільськогосподарських, але і з успіхом застосовувалися в якості зброї в період філіппінської революції і війни за незалежність 1899-1902 року. Ця сталь є нержавіючої, але при цьому містить досить великий процент вуглецю і тому чудово тримає заточку. Рукоять має дуже великі упори з обох сторін, що запобігає попадання пальців на клинок, так і вислизання мачете з руки при потужних розгонистих рухах. Частина хвостовика злегка виходить за межі рукояті, завдяки чому рукоять може використовуватися для розколювання великих предметів. У комплекті з мачете поставляються піхви з нейлону.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 2.5
Довжина клинка, мм
  • 304
Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 44-50
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Молчанов Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Eagle
    Переваги:
    Удобный, сталь хорошая
    Недоліки:
    Рубить только хворост

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».