Ніж SOG Tomcat 3.0 (S95-N)

Код:  20886293
Довжина клинка, мм
  • 95
Матеріал клинка

Ніж SOG Tomcat 3.0 (S95-N)

Код:  20886293

Немає в наявності

10 799

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Великогабаритний складаний ніж Tomcat 3.0 від виробника ножів SOG. Клинок ножа має форму типу Clip-point, і виготовлений з високоякісної сталі VG-10. Увігнуті спуски від половини з S-подібною формою ріжучої кромки, допомагають ножу прийняти хороші для тактичного ножа зі значно невеликою товщиною обуха в 4 мм рез. Вузьке фальшлезвие від 1/2 довжини клинка не тільки служать як прикрашання, але і зраджують ножу додаткову міцність кінчика, який володіє відмінними пробивающими здібностями, і це все проводиться з допомогою сформованого ромба в перерізі кінчика, що дозволяє витримувати навантаження. Увігнута форма обуха леза в першій половині довжини, з добре вираженими глибокими і широкими насічками, утворюють зручне місце для розміщення великого пальця з різними варіаціями позиціонування при різних видах робіт. На лезі розташувалися два шпенька, які дозволяють відкривати ніж обома руками, так як розміщені симетрично з обох сторін. Рукоять закритого типу виконана з повних сталевих лайнерів, які плавно переходять у поліровані сталеві больстеры і кратоновые накладки. Рукоять даного ножа SOG Tomcat 3.0 - досить комфортна, і чудово лягає в руку. Також на рукояті має невеликий отвір під темляк. Запатентований компанією замок Arc-Lock може витримувати навантаження до 400 кг. Ніж поставляється у фірмовій картонній коробці з чохлом з пластикової кріпленням на пояс. Американська фірма SOG Specialty Knives & Tools відома у всьому світі. Вона займається виробництвом ножів і мультитула найвищої якості. Ім'я компанії SOG є культовим, а продукція різноманітною і не схожою на будь-яку іншу.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 4.1
Довжина клинка, мм
  • 95
Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 59-60
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».