Костюм тактичний Lesko A751 Camouflage UCP M (32 р.) камуфляжний набір для силових структур

Костюм тактичний Lesko A751 Camouflage UCP M (32 р.) камуфляжний набір для силових структур

Продавець:MobiELS

4.8/5  ( 507 оцінок )

1 494

1 195

Немає в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактична одяг Lesko - висока міцність і надійність

Lesko A751 – багатофункціональний тактичний костюм, який може використовуватися як спецодяг для силових структур, охоронців. Крім цього, модель A751 досить популярна у людей, які віддають перевагу активний відпочинок на природі, де звичайний одяг, як правило, приходить в непридатність.

Зносостійкі дихаючі матеріали

Костюм складається з 35% котону, 65% поліестр, дане поєднання тканин має високу зносостійкість, крім цього забезпечується максимальний комфорт при носінні. Елементи костюма не вбирають піт і дозволяють шкірі дихати, таким чином, ви не будете відчувати дискомфорту навіть при тривалому виконанні фізично важкої роботи в теплу пору року.

Рукава, комір сорочки і штани в цілому складаються з поліестеру, даний матеріал не схильний протирання і надійно захищає вкриті ділянки шкіри від подряпин, наприклад під час проходження лісової хащі. Незважаючи на щільність тканини, завдяки вільному пошиття, костюм не сковує рухи і не натирає шкіру при тривалому носінні.

Безліч кишень. Регулювання посадки костюма

Виробник подбав про те, щоб у носія костюма все було під рукою, для цього на сорочці нашито два містких кишені на руках, вони розташовані під кутом для більш зручного використання. У свою чергу, на штанях передбачено відразу 10 кишень, 4 з них знаходяться спереду (під поясом і трохи вище коліна), в той же час 6 розташовуються позаду, на різних ділянках. Крім цього, на ліктях і колінах костюма розташовані відсіки, куди ви можете встановити захисні пластини, які запобігають пошкодження кінцівок при падіннях.

На сорочці і штанях передбачені манжети і утяжки, що служать для регулювання посадки одягу на руках і ногах, завдяки чому рукави і халоши можна налаштувати таким чином, щоб вони не бовталися при русі і виконанні робіт.

Кріплення відмітних знаків

Невід'ємною частиною будь-якої тактичної одягу є система кріплення відмітних знаків. В даній моделі, кріплення типу велкро розташовані на рукавах, безпосередньо на кишенях сорочки, велика площа липучки дозволить закріпити не тільки нашивки з інформацією, але і деякі чохли рацій, які сумісні з кріпленням велкро.

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами