Тактична футболка з коротким рукавом Lesko A416 Camouflage ACU L

Тактична футболка з коротким рукавом Lesko A416 Camouflage ACU L

Продавець:MobiELS

4.8/5  ( 507 оцінок )

588

470

Немає в наявності

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Lesko A416 – футболка, що розроблена спеціально для тактичного застосування. Основними характеристиками цієї моделі є хороша продувність, завдяки чому шкіра може «дихати» і висока зносостійкість. Футболка ідеально підходить для працівників силових структур, військових, мисливців і всіх, кому потрібна міцна одяг, яка буде використовуватися в несприятливих умовах.

A416 складається з 90% бавовни і 10% еластану. Бавовна, будучи натуральним матеріалом, не викликає подразнень і сприяє швидкому виведенню надлишкової вологи з поверхні шкіри у спекотні дні. Еластан розташовується на ділянках футболки, які, як правило, піддаються найбільшому фізичного впливу під час носіння, використання даного матеріалу значно подовжує термін служби елемента одягу в цілому.

Для найбільшої зручності носія, на рукавах нашиті кишені, які закриваються за допомогою змійки, в них ви можете розташувати документи, банківську картку, невеликий смартфон і інші необхідні предмети компактних розмірів. На кишенях знаходяться кріплення формату велкро, для фіксації розпізнавальних знаків військовослужбовця, емблеми організації або прапора країни.

Футболка в цілому виконана в дизайні «Поло», із застосуванням регульованого коміра, який ви можете підлаштувати під себе за допомогою змійки. Комір в повністю опущеному стані підходить для використання в спекотні літні дні, в піднятому стані, він здатний захистити шию від сильного вітру. Внутрішні шви футболки виконані таким чином, щоб не доставляти дискомфорт власнику, в більшості випадків, ви навіть не будете відчувати наявність шва шкірою.

Характеристики

Додаткові характеристики
  • На змійці | Дихаючий матеріал | Липучки на рукавах
Гарантія
  • 1 місяць
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами