Ніж Складаний Grand Way 01746

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 55

Ніж Складаний Grand Way 01746

Продавець:VMP

4.8/5  ( 783 оцінок )

156

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цей ніж не є холодною зброєю.

Ключовим параметром даного ножа є довжина леза менше 90 мм, товщина леза менш 2.6 мм, відсутність упору.

Маленький міцний і багатофункціональний ніж новаторського дизайну з клинком з 420 сталі. Сталь марки 420 - це відпрацьована у виробництві нержавіюча сталь бюджетного сегмента. Відносно невеликий вміст вуглецю робить цю сталь в'язкою і виключно стійкою до іржі. Невеликий вміст вуглецю також позитивно впливає і на міцність: така сталь менш тендітна. Можливо леза таких ножів тупляться трохи швидше більш дорогих марок, але і точиться вона теж дуже легко і буквально на всьому: мусаты, будь точильні камені і навіть V-образні точила без зусиль приведуть затупившийся ніж в бойову форму без утруднень, а твердості вистачить з надлишком для побутових завдань.

Рукоять ножа виготовлена із сталевих пластин, скріплених гвинтами. Накладки на рукоять, з невеликими подпальцевыми виїмками, виготовлені із сталевих пластин з накладками з високоякісного пластику G-10. Цей пластик являє собою армований скловолокном композит, міцний, легкий і негорючий матеріал. Для додаткового полегшення конструкції і кращого зчеплення з рукою, в рукояті прорізані спеціальні отвори. У відкритому положенні клинок фіксується надійним і відпрацьованим у виробництві замком Liner Lock, який чудово себе зарекомендував як просте, надійне і невибаглива пристрій фіксації клинка. Він стійкий до забруднення і дозволяє легко складати ножа однією рукою. Ніж може бути легко відкритий однією рукою за спеціальний виступ на клинку.

Для постійного носіння, на ножі передбачена дротяна кліпса, яка буде абсолютно непомітна на одязі. Незвичайною опцією цієї моделі є наявність досить великого пінцета в рукояті. Дуже приємна модель. Ніж дуже легкий, надійний і невибагливий. Зручна рукоять і грамотно виконаний клинок роблять цей ніж повноцінним робочим інструментів для різних дрібних робіт, а мала вага дозволить йому перебувати з вами постійно.

Маленький, неагресивний ніж на кожен день.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 31
Товщина клинка, мм
  • 2.1
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 55
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».