Ніж Складаний Grand Way 140106

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 89

Ніж Складаний Grand Way 140106

Продавець:VMP

4.8/5  ( 708 оцінок )

221

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

напівавтоматичний Складной ніж Grand Way 140106 – це поєднання стильності сучасного технологічного ножа і функціональності робочого фолдера. на кожен день.

В основі механізму складного ножа – замок лайнер-лок, який є одним з найбільш простих і надійних замків – він складається практично з однієї деталі – лайнера В закритому вигляді пластина-лайнер, практично непомітна, оскільки «захована» в корпусі ножа. Але як тільки ми розкладаємо ніж, то відбувається переміщення вільного кінця лайнера і він впирається в п'яту клинка, надійно фіксуючи ніж в розкладеному положенні. При складанні ми просто зміщуємо лайнер в сторону (зазвичай, великим пальцем) в сторону.

Як згадано вище механізм ножа напівавтоматичний. На практиці це означає, що для викиду клинка достатньо лише трохи штовхнути його за плавник клинка, розташований на «спині» ножа. Далі в дію вступає пружина, викидає клинок. Дуже проста і надійна система, основна перевага якої у тому, що навіть у разі поломки пружини, у вас залишається абсолютно повнофункціональний складаний ніж.

Використання в осьовому сайті фторопластовою та бронзовою шайб невипадково: • фторопласт – в'язкий і пластичний матеріал, высокоустойчивый до зношування і тертя; • бронза – хоч і м'який метал, але помітно твердіше фторопласту. В результаті їх поєднання ми отримуємо взаємну компенсацію тиску і тертя. Найбільший плюс в тому, що якщо механізм як забрудниться, то якраз ця парочка (фторопласт і латунь) впорається з усіма неприємностями і у вас буде час, щоб почистити виправити ніж. До того ж, якщо, як у нашому випадку, шайби розташовані грамотно: фторпластовая розташована з боку прямого тиску лайнер-лока, а бронзова – з іншого боку, то це дає відчутно м'який фліп і плавний хід при складанні ножа.

Складаний ніж 140106 – відмінний зразок ножа, в якому поєдналася класика, перевірена часом і сучасні інновації. Він стане вашим надійним помічником в походах і завжди прийде вам на допомогу при щоденному використанні.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 28
Товщина клинка, мм
  • 2.7
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 89
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».