Ніж Складаний Grand Way Aks Mv-10

Довжина клинка, мм
  • 95
Матеріал клинка

Ніж Складаний Grand Way Aks Mv-10

Продавець:VMP

4.8/5  ( 711 оцінок )

778

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кримінальне укладення дійсно для ножів MV-9, MV-10.

Сучасний складаний ніж з клинком з високоякісної нержавіючої сталі, додатково легування молібденом і ванадієм. Збалансований склад сталі марки 8Cr13MoV забезпечує тривалу роботу без заточки, хорошу стійкість до іржі і високу міцність. Ножі серії MV – це перші ножі, випущені по власним проектам компанії Grand Way. Ножі цієї серії добре зарекомендували себе і користуються великою популярністю.

Довгий клинок, загартований до 59 HRC, володіє хорошим різом і чудовою проникаючою здатністю. Приємна тяжкість ножа утворена міцними сталевими плашками рукояті і масивної фурнітурою, скріплюючою клинок і рукоять, міцність якої забезпечується великою кількістю втулок. Відкрита конструкція на гвинтах дозволяє легко регулювати ніж, ремонтувати і чистити.

Міцному складаного ножа потрібен надійний замок – в цьому ножі це добре себе зарекомендував лінійний замок «Liner Lock». Замок надійний в своїй простоті, відпрацьований у виробництві і вкрай невибагливий. Особлива ергономічна форма рукояті зручна і безпечна в роботі. Накладки на ручки виготовлені з красивого і міцного чорного дерева. Деревина, використовувана для виготовлення накладок, пройшла спеціальну обробку і стійка до вологи, гниття і шкідників. Теплі на морозі і приємні на дотик накладки глибокого темного кольору ефектні і довговічні.

Шпеньки на клинку і конструкція замку дозволяють відкривати і складати ножа однією рукою. Наявність кліпси забезпечує зручне постійне носіння ножа з собою. Нова модель задумана розробником як універсальний туристичний ніж, який може бути використаний при обробленні некрупною дичини або риби. Невеликий наголос на рукояті дозволяє покласти вказівний палець відразу перед клинком для тонких робіт, ніж зручно перевертається лезом вгору для зняття шкури з контролем пальцем біля вістря.

Ніж для самого широкого спектру завдань.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 28
Товщина клинка, мм
  • 3.2
Довжина клинка, мм
  • 95
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».