Ніж Складаний Grand Way E-44

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 85

Ніж Складаний Grand Way E-44

Продавець:VMP

4.8/5  ( 702 оцінок )

189

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Стильний міський ніж Е-44 від компанії Grand Way.
Клинок ножа має досить популярну форму типу Droppoint (З пониженням лінії обуха), з плоскими спусками від обуха. Плоскі спуски від обуха гарантують якісний, більш тонкий рез. Droppoint – розумний компроміс між ріжучою і проникаючою здатністю, із збереженням міцнісних властивостей вістря ножа. Такі клинки, в силу своїх особливостей, найбільш поширені серед мисливських та туристичних ножів.
Сталь 440А, з якої виготовлений клинок, трохи поступається по твердості лідеру топа лінійки 440 сталей – 440С, але при цьому володіє своїми позитивними перевагами, серед яких, здатність прекрасно приймати заточку, і сама висока корозійна стійкість, в лінійці 440 сталей.
Рукоять ножа являє собою два потужних сталевих лайнера, стягнутих між собою за допомогою гвинтів. Форма рукояті досить проста, але надзвичайно зручна. Для прихованого носіння ножа, передбачена однопозиционная, сталева кліпса.
За фіксацію клинка в розкритому положенні відповідає замок Frame Lock. Фрейм лок, це силова версія лайнер лока, т. к. в якості запірного елемента виступає не пластина, а безпосередньо частина самого лайнера.
Grand Way E-44, це стильний міський ніж.
Відкрити посилку або конверт, збагнути бутерброд, яблуко почистити, відрізати провід, щось засмутити або зішкребти - це далеко не повний перелік завдань, які ви легко можете виконувати, будучи власником такого ножа.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 24
Матеріал клинка
Товщина клинка, мм
  • 2.79
Довжина клинка, мм
  • 85
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».