Туристичний рюкзак KAKA 2020 D Black водостійкий з великими відділеннями

Туристичний рюкзак KAKA 2020 D Black водостійкий з великими відділеннями

Продавець:MobiELS

4.8/5  ( 516 оцінок )

1 199

999

Немає в наявності

2

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

На сьогодні, мабуть, нічого зручніше в дорогу ніж рюкзак ще не придумали. Адже він вирішує безліч проблем, звільняє ваші руки, для можливості користуватися треккинговыми палицями, камерою, навігатором або картою прямо на ходу. Часом багатьом набридає пляжно - готельний відпочинок і хочеться відправитися в маленьку подорож на екскурсію або похід. Тут на допомогу приходить рюкзак, це ідеальне пристосування для транспортування ваших речей прямо на ходу і в різних умовах. Хороший рюкзак рівномірно розподіляє вагу по вашій спині, роблячи вашу подорож більш комфортним, а ваші емоції позитивними.

І так, на що ж потрібно звернути увагу при виборі рюкзака в подорож?

Основні критерії:

  • універсальність;
  • якість;
  • зручний доступ до речей (наявність додаткових кишень, блискавок);
  • хороша підвісна система для комфорту та здоров'я вашої спини та плечей;
  • привабливий зовнішній вигляд, щоб відчувати себе впевнено і як говориться "в своїй тарілці".

Розглянемо рюкзак для подорожей KAKA 2020 D. Зовнішній вигляд стильний і сучасний. Обсяг його становить 40 л. Це невеликий рюкзак, він чудово підійде для маленьких походів. Матеріал - поліестер, водовідштовхувальний, тому ви сміливо можете гуляти під дощем, ваші речі і документи не промокнуть. На рюкзаку є стяжки з лицьової сторони зверху, знизу, і з боків, це дуже зручно. Блискавки на кишенях міцні і надійні, в дорозі не розійдуться і вас не підведуть. Посередині є відділення для блокнотів, журналів, ручок та інших документів. Також з лицьової сторони рюкзака є невеликі додаткові кишені на блискавці для додаткових дрібних речей. Зручне розташування кишень, ви швидко зможете дістатися до потрібних для вас дрібниць. З боків рюкзака є сітчасті кишені для води або парасольки. Спинка рюкзака має напівжорсткий каркас з м'якими накладками, рівномірно розподіляє вагу по спині для вашого комфорту і здоров'я. Лямки анатомічної форми, м'які, регулюються особисто під кожного. На лямках посередині є стяжка для зручної фіксації їх між собою. Всередині рюкзак має велике основне відділення і кишеню для ноутбука. Цінні речі у вашому рюкзаку будуть захищені кодовим замком.

Так що, якщо ви шукаєте невеликий туристичний рюкзак, для комфортного, не багатоденної подорожі, тоді KAKA 2020 D - це саме те, що вам потрібно! Адже спинка, лямки, розмір і вага відповідають вимогам для комфортного перенесення речей. Кишені розташовані зручно. Кріплення і фурнітура хорошої якості. Зовнішній вид стильний і сучасний. З цим рюкзаком ви будите відчувати себе впевнено!

Характеристики

Об'єм, л
Розмір
  • 57 х 40 х 9.5 см
Гарантія
  • 1 місяць
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами