Ніж Morakniv 748MG, stainless steel (12475)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 148

Ніж Morakniv 748MG, stainless steel (12475)

Продавець:shuk

4.5/5  ( 78 оцінок )

748

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Morakniv Allround 748 MG провадження торговельної марки Mora – модель однаково підходить і для домашнього використання, так і для туристичних поїздок, походів і відпочинку на дачі. Забезпечується такий широкий діапазон застосування завдяки високій якості матеріалів і ретельним опрацюванням деталей.

Клинок виготовлений з нержавіючої сталі Sandvik 12С27, яка володіє високими показниками корозійної стійкості і тривалим терміном експлуатації, а також має властивість довго зберігати гостроту ріжучої кромки.

Такі якості забезпечуються високою твердістю, до 58 одиниць по Роквеллу. Холодна прокатка сталі гарантує підвищені зносостійкі показники. А баланс вуглецю і хрому є оптимальним для виготовлення ножів. Заточування ножа не викличе абсолютно ніяких труднощів навіть при використанні похідної кишенькової точила. Пряма заточка леза Morakniv Allround 748 MG дозволяє працювати з більшістю матеріалів і робити максимально точні і рівні надрізи.

Основа рукояті виготовлена з міцного пластика, має прогумоване покриття з еластомеру, завдяки якому забезпечується надійний хват, ніж не вислизне навіть в умовах підвищеної вологості. Форма рукояті ножа Morakniv Allround 748 MG відповідає антропометричним показникам руки і не викликає дискомфорту при використанні. Для зручності перенесення і зберігання в комплекті до ножа є пластикові піхви, які надійно захищають лезо від пошкоджень. Піхви Мога можуть кріпитися на поясний ремінь. Варто також зазначити, що при дотриманні елементарних правил використання подібних виробів, виробник обіцяє довічну гарантію на свої товари.

Ножі Morakniv мають заслужену популярність серед досить широкого кола людей різних захоплень, і це не випадково. Рибалки, мисливці, мандрівники, будівельники і туристи давно знають, що більш універсального ножа просто не існує. Нехитрий дизайн, зручна рукоять, робоча геометрія клинка, що сприяє чудовому резу, і невисока ціна роблять цей ніж вибором номер один для багатьох вже не один рік.

Різноманітність моделей з різними рукоятями, клинки, як з нержавіючої та вуглецевої сталі, надають широкий вибір людям різних професій і захоплень, які знають для чого в першу чергу потрібен ніж.

Характеристики

Матеріал клинка
Товщина клинка, мм
  • 2.5
Довжина клинка, мм
  • 148
Загальна довжина, мм
  • 275
Матеріал ручки
  • Гума
  • Пластик
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».