Ніж Boker Plus Exskelimoor 2 (01BO005)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 70

Ніж Boker Plus Exskelimoor 2 (01BO005)

Продавець:shuk

4.5/5  ( 78 оцінок )

2 018

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Boker Plus Exskelimoor 2 (01BO005)

Ніж Exskelimoor отримав привабливі накладки на рукоять з мореного дуба, під якими знаходяться два титанових лайнера. Колір анодування на лайнерах і на кліпсі створює приємний контраст з деревом накладок. Клинок ножа має увігнуті спуски і обробку - сатинування.

Матеріал клинка - американська, вуглецева, високотехнологічна, нержавіюча сталь 440C. Ця сталь відома своєю високою корозійною стійкістю, зносостійкістю, міцністю і твердістю. Вміст вуглецю (і твердість відповідно) цього типу нержавіючої сталі становить до 1,2%. Приблизна міцність по Роквеллу 58-60 HRC. Сталь 440С застосовують для виготовлення безліч виробників Європи та Америки. 440С - досить тверда сталь, ножі з неї відмінно ріжуть і довго не тупляться, але при цьому при тривалому контакті з вологою та/або сіллю все ж можлива поява іржі. Це дуже популярний і гідний ножовий матеріал.

Пластикова рукоятка ергономічної форми оснащена кліпсою, яка дозволяє надати ножу чотири різних положення. Лезо фіксується замком Liner Lock. Він по праву вважається одним з найбільш простих і надійних замків - у нього мінімум деталей, а надійність, фактично, залежить від міцності пластини (лайнера). Цей замок влаштований досить просто - в закритому вигляді лайнер практично непомітний, так як "ховається" в рукояті ножа. Але як тільки ми розкладаємо ніж, вільний кінець лайнера зміщується і впирається в п'яту клинка, фіксуючи тим самим ніж у відкритому положенні. Для того, щоб скласти ніж, потрібно всього лише змістити лайнер (зазвичай, великим пальцем) в сторону.

Сьогодні бренд Boker асоціюється з надзвичайно великим асортиментом, у продажу можна знайти різні складні і кишенькові ножі, мисливські ножі, яким характерний «німецький консерватизм», серії бойових тактичних ножів, ножів для рятувальних робіт та виконання завдань різної складності. У виробництві використовуються різноманітні леза і матеріали для рукояток.

Сучасний Boker, також займається розробкою колекційних ножів і високоякісних ножів з дамаської сталі з елементами дорогої деревини, кераміки і синтетики. Спільно з корпорацією сім'ї Зальцман бренд Boker випускає ножі для професійних робіт в Аргентині та кухонні ножі. Тому товари цієї торгової марки задовольняють будь-якого цінителя ножів з найвишуканішим смаком і будь-яким достатком.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 2.8
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 70
Матеріал ручки
  • Дерево
Загальна довжина, мм
  • 165
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».