Ніж Opinel Couteau de Jardin №8 Inox VRI, в коробці (133080)

1 відгук Код:  217156831
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 85

Ніж Opinel Couteau de Jardin №8 Inox VRI, в коробці (133080)

1 відгук Код:  217156831

Продавець:shuk

4.5/5  ( 78 оцінок )

351

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Нож Opinel 8VRI Jardin (133080) предназначен для повседневного использования и прекрасно подходит для любителей охоты, рыбалки и отдыха на свежем воздухе.

Нож Opinel 8 VRI относится к модельному ряду Tradition, а это значит, что он оснащен рукояткой, выполненной в традиционном форм-факторе, и острым клинком сплавными спусками от обуха с формой ятагана. Такие особенности позволяют использовать данный нож повседневно, как для решения мелкобытовых задач, так и на пикнике, в походе, на охоте, на рыбалке и в других самых различных сферах.

Оригинальный замок - Viroblock
Лезо цього ножа фіксується за допомогою поворотної металевої муфти, яка має поздовжній розріз. Принцип роботи системи замикання Viroblock полягає в простому блокуванні клинка, як у робочому, так і в складеному стані за допомогою легкого полувращательного руху двома пальцями. Така система відрізняється максимальною простотою, зручністю використання, надійністю, а також забезпечує оригінальний зовнішній вигляд, від якого так і віє столітнім минулим.

Сталь клинка
Клинок ножа Опинель VRI 8 виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі Sandvik 12C27, яка відрізняється чудовою якістю і винятковою твердістю в 57-58 одиниць HRC (за шкалою Роквелла), що забезпечує бездоганні характеристики різу, легке заточування та чудові антикорозійні властивості.

Характеристики

Матеріал клинка
Товщина клинка, мм
  • 2
Довжина клинка, мм
  • 85
Загальна довжина, мм
  • 190
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».